Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 21. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 21. JANUAR 2019

OVEN

Kar pazljivo stopite naprej, pazite le, da vam nekdo ne zmeša glave že kar na začetku tedna. Premišljevali boste, kako prebroditi nastale težave, vendar se vam bo kaj kmalu pokazala odlična priložnost. V potrpežljivosti bo tokrat vaš največji adut.

BIK

Z velikim zanimanjem boste opazovali nekoga in si pri tem mislili svoje. Delovali boste samostojno in z veliko pridnostjo zagotavljali uspeh. Pričakujete lahko ugodne razplete na finančnem področju.

DVOJČKA

Nekoliko boste bolj občutljivi in nemirni. Zadeve na poslovnem področju se bodo malce zapletle, krivdo pa lahko pripišete kar sebi. V prihodnje morate delovati bolj premišljeno in sistematično.

RAK

Marsikomu ste dolžni pojasnilo za vaše ravnanje. Venera  vam bo prinašala ugodne razplete na finančnem področju. V kratkem se boste izkazali kot prijeten sogovornik, zato si bo marsikdo zaželel vaše družbe.LEV

Vpliv  Venere bo na vas deloval stresno, zato boste raztreseni. Izogibajte se sprejemati večje odločitve, kajti čas zanje še ni najbolj ugoden. Pred vami je zanimivo srečanje.

DEVICA

V dopoldanskem času boste imeli kar nekaj priložnosti, zato jih dobro izkoristite. Nekdo se bo spomnil na vas in vam prinesel presenečenje. Nikar ne bodite preveč skromni, privoščite si nekaj za svojo dušo.

TEHTNICA

Težave se kar vrstijo, zato bi se najraje nekam skrili. Nekdo vam bo priskočil na pomoč, zato boste hitreje napredovali. V popoldanskih urah se vam obeta prijetno presenečenje.

ŠKORPIJON

Oseba, ki vam pomeni veliko bo zašla v težave, edino vi jih lahko pomagate in preprečite, da ne naredi kakšne večje neumnosti. Časa zase vam bo tudi tokrat primanjkovalo.

STRELEC

Dan boste začeli silno veselo, nadaljevali pa v resnejšem tonu. Uspeli se boste pogoditi za neko zapleteno zadevo. Zaradi hitenja lahko naredite kakšno večjo napako, nikar ne pozabite, da vas podpira Jupiter.

KOZOROG

Danes boste prejeli plačilo za vaš trud iz preteklosti. Na ljubezenskem področju se bo pokazal manjši konflikt, zato namenite več časa tudi romantiki. V večernih urah se bodo dogodki nizali drug za drugim.

VODNAR

Brezskrbni in sproščeni boste v teh dneh, zato vas ne bodo zanimale težave in problemi. Javil se vam bo nekdo iz preteklosti in razburkal vaše življenje. Čustvenemu življenju boste tokrat dali prednost.

RIBI

Težave in probleme boste strogo nadzorovali, saj za čustvene izbruhe dan ne bo primeren. Pred vami se bo pojavilo kar nekaj težav iz preteklosti, ki jih morate reševati sistematično, drugo za drugo.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.