Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 25. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 25. JANUAR 2019

OVEN

Sporočilo, ki ga boste dobili vas bo presenetilo, vendar vam bo dalo nekaj novih domislic za vnaprej. Priložnosti vam v tem obdobju zares ne bo zmanjkalo, življenje se vam bo prikazalo v novi, mnogo bolj privlačni luči.

BIK

Ste tik pred tem, da naredite velik, usoden korak naprej. Malce si boste oddahnili, saj boste rešili velik problem iz preteklosti. Bodite odkriti do sebe in si končno priznajte, kaj želite.

DVOJČKA

Ponovno boste ugotavljali, kako ste priljubljeni v okolici. To vam bo dalo nov zagon in svoje načrte boste realizirali korak za korakom. Dogovorili se boste za potovanje, ki bo pa nekoliko nenavadno.

RAK

Mikalo vas bo, da se spustite v investicijo, ki je lahko tvegana glede na čase, v katerih živimo. Odločitev bo težaka, zato morebiti počakajte na ugodnejše pozicije planetov. Obeta se vam nekaj lepih, romantičnih trenutkov.

LEV

Planeti bodo povzročali kar nekaj sentimentalnosti v vašem vedenju, preteklost bo tokrat igrala veliko vlogo. S spomini boste potovali daleč nazaj skozi čas in ugotavljali, kaj in kdo ste.

DEVICA

Končuje se teden, vi pa ne veste točno, kako bi preživeli dneve, ki so pred vami. Nepričakovano se vam bo ponudila priložnost, da prestopite korak naprej. Kar nekaj pomembnih odločitev boste sprejemali v tem času.

TEHTNICA

Na finančnem področju morate ravnati previdno, kljub temu, da se vam obeta kar nekaj ugodnih sprememb. Venera v aspektih in vas opominja, da najprej dokončate zadeve, ki so vezane na preteklost.

ŠKORIJON

Nenavadna so pota vašega življenja, tudi v teh dneh boste doživeli kar nekaj lepih presenečenj. Vaše srce bo hrepenelo po nekom, vendar vam ponos ne bo dovoljeval, da stopite iz ozadja.

STRELEC

Vaša igriva narava bo prišla v teh dneh do izraza, zato boste veseli in hudomušni. Za obveznosti se tokrat ne boste zmenili in užili življenje v polni meri.

KOZOROG

Vaša energija bo tudi tokrat nihajoča, ne boste točno vedeli, kako bi zapolnili praznino, ki je v vas. Priporočamo vam sprostitev v prijetni družbi, kajti le tako boste lahko pozabili na težave, kijih doživljate.

VODNAR

Nekomu povzročate kar nekaj težav in problemov, vendar vam ni kaj mar za to. Tudi tokrat boste v svojem vedenju samosvoji in nikakor se ne boste pripravljeni prilagajati.

RIBI

Nikar ne pozabite, da si usodo krojite sami, zato je vsak korak, ki ga naredite pomemben za razplet naslednjih dogodkov. Čustveno življenje bo ponovno v ospredju, nekdo vam bo ogrel srce in duha.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.