Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 27. 01. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 27. 01. 2019

OVEN

Dvomi pravzaprav niso slaba stvar, saj vas bodo uspeli zadržati, da ne boste šli z glavo skozi zid. Tako se lahko tudi primerno zavarujete pred preveliko dozo optimizma.

BIK

Končno boste povedali tisto, kar vam že dolgo leži na duši in se pri tem ne boste ozirali na zamero, ki si jo utegnete nakopati. Nasprotna stran bo vaš govor sprejela skoraj molče.

DVOJČKA

Čustveno preobčutljivost lahko rešujete tako, da se zaposlite z rutinskimi deli. Tako ne boste imeli veliko časa za razmišljanje in vaša duša bo bolj spočita.

RAK

Brezdelje in dolg čas ni tisto, kar se vam priporoča. Vendar vas bo mikalo prav to, želeli boste lenariti. Zberite voljo in energijo in naredite kaj konkretnega tudi v tem dnevu.

LEV

To, kar vam je bilo še pred dnevi zelo pomembno, bo sedaj izgubljalo na svoji vrednosti. Svoje cilje boste spreminjali, kar pa na koncu sploh ne bo slabo, saj boste vnesli v svoje življenje veliko svežine.

DEVICA

Naporen ritem, ki ste ga imeli v minulih dnevih, vam je pustil posledice. Utrujenost lahko premagate na več načinov. Najboljši je, da se odločite za ustrezno rekreacijo.

TEHTNICA

Ne oklevajte pred spremembami, ki jih želite uvesti. Lahko se vam celo zgodi, da vas določeni dogodki prisilijo k ukrepanju. Zato ne dovolite, da vas čas povozi.

ŠKORPIJON

Ne umikajte se v samoto in ne tuhtajte o nejasni situaciji v partnerstvu. Marsikaj lahko rešite, če boste le malce bolj odločni. Bistveno boljše počutje bo v večernih urah.

STRELEC

Vsi vaši načrti dobrih del, ki jih imate v mislih zase, lahko ugledajo luč dneva prav danes. Nekaj več samodiscipline lahko naredi pravcati čudež za vaše počutje in zdravje.

KOZOROG

S svojim ravnanjem boste naredili pravo revolucijo. Ljudje iz vaše okolice niso vajeni, da se tako vedete. Reakcije pa bodo vsekakor zelo pozitivne. Le tako naprej.

VODNAR

Spraševali se boste, kaj pomenijo lepe besede osebe, ki vam je bila do sedaj uganka. Nima smisla, da tuhtate o tem, raje uživajte v dokazih naklonjenosti, ki jih sprejemate.

RIBI

Končno boste povedali tisto, kar vam že dolgo leži na duši in se pri tem ne boste ozirali na to, kako bo povedano sprejeto. Po eni strani ima to pozitivne učinke, po drugi pa si lahko nakopljete zamero.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.