Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 26. 01. 2019

HOROSKOP – SOBOTA, 26. 01. 2019

OVEN

Zaradi večjega števila planetov v ognjenih znamenjih boste morali svojo pozornost usmeriti v poslovna dogajanja. Pri tem bo potrebno večje prilagajanje okoliščinam. Naj vam ne bo težko storiti kaj več kot sicer.

BIK

Še vedno se bo vse sukalo okoli denarja. Tudi če se boste hoteli preusmeriti na drugo področje, se boste še vedno vračali k denarju. Pri svojih odločitvah in dejavnostih se boste počutili utesnjene.

DVOJČKA

Prijateljstva bodo pridobila na večjem pomenu, lahko se izkažejo tudi kot dobičkonosna. Sicer slovite kot družabna oseba, tokrat pa bo to prišlo še do večjega izraza. V pravem trenutku boste na pravem mestu.

RAK

Ukvarjajte se s tistim, kar je visoko na lestvici vaših prioritet. Posvetite se torej tistemu, kar vas veseli in osrečuje. Naj ta proces poteka brez slabe vesti, da kaj ali koga zanemarjate.

LEV

Več se boste posvečali svoji boljši polovici. Čutili boste, da ste bili zaradi prezaposlenosti zadnje čase premalo prisotni v vajinem odnosu. Samskim levom in levinjam zvezde prinašajo nove simpatije.

DEVICA

Več pozornosti boste namenjali svojemu zunanjemu videzu in garderobi. Veselilo vas bo, da vnesete v svoj stil kakšno spremembo. Vtis, ki ga boste naredili na druge, bo zelo pozitiven.

TEHTNICA

Imeli boste občutek, da se vam nič posebnega ne dogaja. Če ste v tem času tudi nezainteresirani, se bo za vami kljub temu obrnil marsikateri pogled. Če ste sami vse lepo in prav, če pa ne, je lahko ogenj v strehi.

ŠKORPIJON

Če se odpravljate na pot, dobro preverite ključavnice. Če pa boste v tem času še delali, boste imeli občutek, da stopate na mestu. To obdobje namreč ne obeta nobenega napredka.

STRELEC

Vaša prirojena nagnjenost k tveganju bo še povečana, zato vam svetujem večjo previdnost. Pri vsem boste prehitri, zato se lahko prikrade mimogrede tudi kakšna napaka v vašem ravnanju.

KOZOROG

Vaše razpoloženje bo v veliki meri odvisno od odnosov in stanja na vašem bančnem računu. Vaš tempo bo pospešen, v tem obdobju lahko naredite veliko če se boste le znali dobro organizirati.

VODNAR

Na čustvenem področju se vam sreča lepo nasmiha. Izkoristite te dni za osvajanje, če ste še sami. Medsebojni odnosi bodo postali bolj kvalitetni, vi sami pa se ne boste obremenjevali z malenkostmi.

RIBI

Ne sprejemajte nobenih pomembnejših odločitev, saj sposobnost vaše presoje ni ravno na najvišji ravni. Naj se situacija umiri, prav tako morate uskladiti razum in čustva.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.