Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 28. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 28. JANUAR 2019

OVEN

Skušajte biti malce bolj popustljivi, to vam lahko odnose z ljudmi zelo oplemeniti. Pred načrtovano potjo boste morali nadoknaditi stvari, ki ste jih dali v preteklem obdobju na stranski tir.

BIK

Usmerili se boste v domača opravila, kar vam bo vzelo veliko časa in nudilo pravo zadovoljstvo. Sporočilo, ki ga pričakujete, bo nekoliko zamujalo, vendar boste vse naredili dobro po svojem občutku.

DVOJČKA

Ljudje vas bodo spraševali kaj vas je vidno spremenilo in polepšalo. Vaš optimizem bo v porastu, ne bo vam manjkalo prav ničesar, kar dela življenje lepo in neponovljivo.

RAK

Sposobni ste imeti stvari pod kontrolo, zato so bojazni, da se vam kaj izmika, odveč. Mislite pozitivno, izplačalo se bo. Čaka vas manjše slavje, imeli se boste naravnost odlično.

LEV

Nekaj manjših težav, ki so na pomolu, vas ne bo spravilo v slabo voljo. Znali se boste preusmeriti in obrniti svojo pozornost v drugo smer. In tako je tudi prav.

DEVICA

S svojimi načrti malce počakajte, kajti to časovno obdobje vam ni najbolj naklonjeno. Dvomi, ki se vam porajajo, vas lahko zelo ovirajo, zato si pričnite bolj zaupati.

TEHTNICA

Mikalo vas bo tvegati, za kar se lahko mirne duše tudi odločite. Adrenalin vam bo pognal kri hitreje po žilah in počutili se boste naravnost odlično.

ŠKORPIJON

S partnerjem lahko pride do kratkega stika, vendar tega ni potrebno jemati preveč osebno. V bistvu ga bodo jezile druge stvari, torej bo vzrok nekje povsem drugje.

STRELEC

Uredili boste zadevo, ki vas že nekaj časa muči. Vse skupaj je posledica spleta okoliščin, zato se ne obremenjujte. Ohranite mirne živce, kajti svoje boste na koncu dosegli.

KOZOROG

Pred vami je razgiban čas, v katerem se bo veliko dogajalo. Če imate občutek, da vam preti finančna suša, se potolažite. V kratkem lahko pričakujete bistveno izboljšanje.

VODNAR

Čaka vas nekaj brezskrbnih dni, v katerih se boste lahko odpočili in si nabrali svežih moči. Spremembe, ki jih željno pričakujete, se bodo tudi zgodile v kratkem.

RIBI

Če še niste vezani, se vam lahko zgodi, da se zaljubite do ušes. Tiste, ki imate partnerje, lahko pričakuje veliko novosti v vajinem odnosu. To vam bo zelo všeč.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.