Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 4. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 4. FEBRUAR 2019

OVEN

Sprejemali boste odločitev, ki na prvi pogled ne zgleda pomembna, vendar se bo iz vse zadeve odvilo nekaj povsem drugega. Bodite pozorni na malenkosti, iz njih je sestavljeno življenje.

BIK

Povsem se boste sprostili in zadovoljno zrli v dan, ki je pred vami. Luna v strastnem Ovnu  bo kot naročena za sanjarjenje z odprtimi očmi. Ne glede na situacijo boste srečni in polni energije.

DVOJČEK

Ljubezen bo ponovno zažarela z vsem svojim sijajem in zadovoljni boste tako v fizičnem, kot tudi v psihičnem smislu. Ne zanemarite nekaterih obveznosti kljub sreči, ki jo uživate.

RAK

Bivanje Marsa v energičnem Ovnu je kot naročeno za premike naprej. V sebi boste občutili potrebo, da zaščitite vse ljudi, ki so sestavni del vašega življenja. Moč intuicije bo naravnost čudovita, izkoristite jo v svoje dobro.

LEV

Dogodki si bodo sledili, vi pa zaostajali za vsem dogajanjem, ker morate razrešiti konflikt, ki se je pojavil nedavno v vašem življenju. Veliko pozornosti morate namenjati medsebojnim odnosom.

DEVICA

Planeti vas bodo ščitili, zato to le izkoristite v svoje dobro. Marsikatero spremembo lahko vnesete v svoje življenje. Začnite pri malenkostih, iz katerih se lahko razvijejo dobre stvari.

TEHTNICA

Moč vaše presoje bo odlična, zato boste kaj kmalu ugotovili, da zadeve niso tako rožnate kot je to na prvi pogled izgledalo. Zaradi novih informacij boste spremenili način delovanja, kar je pa za vas lahko samo velik plus.

ŠKORPIJON

Dan bo potekal po vaših pričakovanjih, kar vam bo dajalo občutek gotovosti in sreče. Z malim ne boste zadovoljni, zato boste zagrabili priložnost, ki se vam kaže v vsej svoji obliki.

STRELEC

Mimogrede boste naredili nekaj, na kar so vas že opozarjali v preteklih dneh. Včasih še sami sebe ne razumete najbolje, zato prihaja do napetih situacij tudi v partnerskem odnosu. Naredite nekaj za boljše razumevanje.

KOZOROG

Z veseljem boste opazovali nekoga, ki si na vse načine trudi stopiti v kontakt z vami. Preučevali bost, kako je velika njegova moč. Čas za nove začetke ni najbolj primeren, zato počakajte za vse premike še nekaj časa.

VODNAR

Prebili se bost v ospredje, vendar boste zaradi tega morali narediti več kot ste sprva mislili. Čas bo še naprej največja uganka, kako ga obrniti, da ga bo še ostalo nekaj za vas.

RIBI

Čustva in še enkrat čustva. To bo motivacija vašega življenja, pričakovanja in sanjarjenja. Mars biva v strastnem Ovnu in bo s svojo močjo naredil premik v vam pričakovane smeri. Bodite srečni.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.