Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 7. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 7. FEBRUAR 2019

OVEN

Izkušnje so vas že naučile, da starih napak ne smete več ponavljati. V tem dnevu ste lahko direktni v svojem delovanju, v komunikaciji pa diplomatski, S takim ravnanjem ne boste nič tvegali, nasprotno od tega, pridobili boste veliko.

BIK

Hvaležnost vam bo izkazana mimogrede in to na način, ki bo zelo prijeten in obetaven za vnaprej. Izkoristite svoje adute sebi v dobro in stopite korak naprej, ne glede na to, da imate občutek, da je to pot v neznano.

DVOJČKA

Novice, ki jih boste prejeli bodo presenetljive in dobili boste nekaj uporabnih zamisli za vnaprej. Priložnosti vam resnično ne bo zmanjkalo, življenje se vam bo pokazalo v novi, mnogo bolj privlačni luči.

RAK

Poslušati morate svoj razum in nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu. Zavedati se morate, da odločitve, ki ste jih sprejemali v preteklosti niso uporabne, zato si dovolite, da spremenite način delovanja.

LEV

Nekdo iz okolice bo naredil močan vpliv na vas. Počutili se boste prijetno, saj je vaše življenje polno lepih skrivnosti. Vaša občutja bodo izredno izpostavljena, zato boste srečno plavali med oblaki.

DEVICA

Nekomu boste povzročali velike preglavice zaradi neodločnosti in zavlačevanja. Planeti so ugodno položeni za takojšnje odločitve. Začeli boste na novo in z vsemi novostmi prihajaj v vaše življenje močna energija.

TEHTNICA

Ste tik pred tem, da naredite velik, usoden korak naprej. To kar ste v preteklem obdobju gradili, se vam bo v tem času obrestovalo. Vendar bodite kljub temu previdni, komu zaupate svoje težave.

ŠKROPIJON

Zadovoljni boste zaradi opravljenega dela in bili deležni mnogih pohval. Koristno bi bilo, da se malce umirite, predvsem zaradi psihičnega stanja. Na finančnem področju se vam obeta uspeh.

STRELEC

Nov dan je pred vami, vi pa še ne veste točno, kam bi usmerili svoj korak. Kar nekaj pomembnih odločitev boste sprejemali, zato je nujno potrebno, da uskladite razum in čustva. Ohranjajte svojo energijo.

KOZOROG

Luna v močnem Biku vam lahko povzroči kar nekaj težav, kolikor se ne boste imeli v oblasti. V svojih spominih boste zajadrali v preteklost in ob tem ugotavljali, da marsikaj zamujate.

VODNAR

Mikalo vas bo, da se podate v precej tvegano investicijo, vendar čas ni ugoden zanjo. Utrditi si morate položaj na poslovnem področju.  Večerne urice so lahko zelo romantično obarvane.

RIBI

Oddahnili se boste, saj boste rešili velik problem, ki vas je obremenjeval. Nekdo vas bo poiskal, da razrešitev konflikte, ki so del vaše preteklosti. Bodite pošteni do sebe, ni vse zlato kar se sveti.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.