Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 09. 02. 2019

HOROSKOP – SOBOTA, 09. 02. 2019

OVEN

Po duši ste večni romantik, čeprav to skrivate, zato bo današnji dan tudi za vas poln nasprotij in notranjih trenj. Premislite, kam vas vodijo poti, še posebno kar se dotika vašega poslovnega področja.

BIK

Aktivirajte varovalne mehanizme. Zelo močan vpliv okolice bo prisoten, ne bo vam vse najbolj všeč, zato boste tudi vi nekoliko bolj izpostavljeni. Energija bo sicer v porastu.

DVOJČKA

Vpliv vašega preteklega ravnanja vam lahko v dopoldanskem času prinese neko dobro rešitev. Počutje bo nihajoče, zato se trudite za zmernost na vseh področjih.

RAK

Tudi tokrat boste z mislimi daleč v preteklosti in se ob tem počutili dobro in  varno. Kar nekaj napetih aspektov bo v tem dnevu, zato delujte previdno in predvsem modro.

LEV

Nima smisla, da danes izgubljate energijo in čas. Pomembno je, da se umirite. Konec tedna izkoristite za revitalizacijo energije. Svetujem, da se poglobite vase in poiščete odgovor kam in kako naprej.

DEVICA

Vaše misli se bodo v tem dnevu vrtele okoli čustvenega razmerja, zato boste nemirni. Nikar se ne odločajte za velike poteze, zavedajte se, da so v tem času majhni koraki veliko bolj modri.

TEHTNICA

Taktičnost se vam bo obrestovala, zato hitite počasi. Današnji vplivi planetov so izpostavljeni, zato velja tudi za vas previdnost. Umirili se boste šele v večernih urah, ko vam bo lepo.

ŠKORPIJON

Nekatere zadeve vam ne bodo šle v račun, zato boste pri marsičem previdni in polni dvomov. Močan vpliv planetov vam bo pomagal, da uskladite nasprotja.

STRELEC

Omrežili boste nekoga, zato boste zadovoljni in polni elana. Energija vam zlepa ne bo pošla. Svetujem vam, da skozi urice tega dneva stopate previdno.

KOZOROG

Trenutno ste v odlični formi in prav obrestovalo se vam bo tudi vnaprej. Nikakor ne boste uspeli pozabiti na preteklost in nekoga prav posebnega. Dosežete lahko tudi nemogoče, zato bolj verjemite vase.

VODNAR

V neki situaciji boste odreagirali prav čustveno, zato vam ne bo šlo v glavo, zakaj tako burna razprava. Bodite taktni in premišljeni, bolj se morate v teh dneh zavedati kaj drugi čutijo.

RIBI  

Lep pričetek vikenda se vam obeta. Vleklo vas bo na več različnih koncev in kompromis, ki ga boste sklenili, vas bo le delno zadovoljil. Dobro premislite kaj ima trenutno prednost!

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Letos gradnja zadrževalnika vode Veliki potok

Ministrstvo za okolje in prostor bo investitor gradnje zadrževalnika vode Veliki potok v občini Grosuplje. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.