Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 11. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 11. FEBRUAR 2019

OVEN

Na vse se boste odzivali čustveno, zelo impulzivno, od okolice pa boste zahtevali, da vam dokazuje naklonjenost in lojalnost. To vas lahko posledično pripelje še do konflikta!

BIK

Jutro vam lahko prinese kakšno srečno okoliščino, zato boste zadovoljni. V dobro voljo boste spravili tudi nekoga, ki vam pomeni veliko. Prijateljska oseba  vam bo pomagala razrešiti neko dilemo.

DVOJČKA

Danes se bodo pri ljudeh kazale predvsem slabe lastnosti. Zgubljali boste tla pod nogami, ranljivi boste in hrepeneli boste po občutku varnosti. Vpliv  okolice boste občutili močneje.

RAK

Tako boste zaposleni, da si nekaterih stvari, ki so vas obremenjevale pred dnevi, ne boste gnali k srcu. Ljudje vas bodo obremenili s svojimi problemi in od vas pričakovali pomoč.

LEV
Lahko popravite vse, kar ste v zadnjem času zanemarili. Lahko si tudi izboljšate stanje, pa ne s kakšno čudežno palčko, ampak z zdravim razumom. Kakor koli, planeti bodo naredili tudi tokrat svoje.

DEVICA

Če imate v mislih, da se vidite v svoji domišljiji na vrhu, se zavedajte, da se vam sanje lahko kaj kmalu uresničijo. Malce še stisnite zobe in doživeli boste tudi finančni uspeh.

TEHTNICA

Usmerite se v delo, da boste lahko v velikem slogu dokončali tisto o čemer sanjate že dolgo. Ne izgovarjajte se na utrujenost in stres, če ne mislite za vselej skloniti glave in se prilagoditi.

ŠKORPIJON

Še vedno je bolje trikrat premisliti in potem izreči, trikrat prebrati in potem podpisati in trikrat stopiti nazaj, šele potem narediti usoden korak, kot objokovati storjene napake. 

STRELEC

Še vedno ne boste dobro vedeli, kdo je z vami in kdo je proti vam, kdo je odkrit in kdo zahrbten, najhuje pa bo, da tudi sami pri sebi ne boste več prepričani ali imate prav ali ne.

KOZOROG

Bodite previdni pri vsem, kar boste počeli, pri delu, v prometu in pri športu ali zabavi. Obetalo se vam bo več mamljivih priložnosti, ne taktizirajte, odločite se za eno.

VODNAR

Počasi prihaja čas, da odvržete delo in skrbi, predvsem slednje. Čista lenoba sicer ni priporočljiva, da ne boste sami sebi napoti v brezdelju in dolgočasju. V večernih urah vas čaka manjše presenečenje.

RIBI

Najbolje se boste počutili ob vodi, kar ni čudno, saj je vaš naravni element, ki vas pomirja. Najraje bi se zaprli vase in premišljevali, vendar ne storite tega. Izberite aktivno in dinamično pot!

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Letos gradnja zadrževalnika vode Veliki potok

Ministrstvo za okolje in prostor bo investitor gradnje zadrževalnika vode Veliki potok v občini Grosuplje. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.