Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 12. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA TOREK, 12. FEBRUAR 2019

OVEN

V mislih ste si jasno začrtali pot v naslednjem obdobju. Življenje vam bo v teh dneh ponudilo lepe priložnosti, da zaživite umirjeno in osrečujoče. Dnevi, ki prihajajo, sprožajo velika pričakovanja.

BIK

Vaše razpoloženje se bo spreminjalo, ravno tako tudi vaše počutje. Opravkov  bo veliko, ravno tako veselja in velikega presenečenja, ki vam ga pripravlja nekdo.

DVOJČKA

Vsekakor so pred vami dnevi, ki bodo izjemni po svoji veličini. Dogajale se bodo spremembe, presenečali vas bodo ljudje okoli vas. Nikar se v teh dneh ne ravnajte po svojih nenavadnih načelih.

RAK

Malce so se razmere umirile, vi pa že delate načrte, kako naprej. Nekdo vas bo prijetno presenetil, zato se kar prepustite veselju in novemu pričakovanju. Veliko lahko v tem času naredite zase.

LEV

Nikar v prihajajočih dneh ne komplicirajte, raje se prepustite energiji, kajti presenečenj tudi za vas ne bo manjkalo. Vpliv planetov bo spodbuden tudi za izboljšanje financ, zato le ne zamudite priložnosti.

DEVICA

Malce občutljivejši boste, zato pazite, da se komu ne zamerite. Svoje organizacijske sposobnosti realizirajte tudi v praksi. Veliko bo v teh dneh odvisno od vas, zato naredite vse tako, da boste vsi zadovoljni.

TEHTNICA

Neodločno boste stali pred dvema odločitvama. Svetujem vam, da se tokrat posvetujte z nekom. Kar veliko obveznosti je še pred vami, zato se nikar ne ubadajte z nepomembnimi malenkostmi.

ŠKORPIJON

Izkoristite čas, ki je pred vami, v svoje dobro. Odlično se boste počutili med ljudmi, ki vam veliko pomenijo. Poskrbite, da se spravite z vsemi, tudi tistim, s katerimi sicer niste v najboljših odnosih.

STRELEC

Več pozornosti morate v teh dneh nameniti svojemu partnerju, saj ga zaradi neprestanega  hitenja in vznemirljivega vzdušja kar zanemarjate.

KOZOROG

Nikar si teh dni ne otežujte še bolj kot je to nujno potrebno. Strahove morate izključiti  in se raje zamisliti zakaj sploh obstajajo v vaših mislih. Skušajte ujeti ravnotežje med čustvi in razumom.

VODNAR

Navidezno se boste ravnali po nasvetih drugih, v resnici pa  delali po svoje. Skušali boste realizirati vse načrte in v mislih že drveli v naslednji teden. Tudi ta teden boste  preživeli nenavadno.

RIBI

Zgodilo se vam bo nekaj zares izjemnega in nenavadnega. Naj tokrat ne odide to neopaženo mimo vas. Saj veste, za svojo dušo potrebujete ljubezen in romantiko in hitrejši utrip srca.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.