Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 13. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA SREDO, 13. FEBRUAR 2019

OVEN

S hrepenenjem boste zrli v prihajajoče dni in v mislih potovali nazaj skozi prejšnje. Marsikaj bi radi spremenili, vendar je prav, da imate pogled usmerjen naprej. Prepustili se boste bolj zabavni plati življenja.

BIK

Ta dan boste tudi preživeli pod okriljem ljubezni in hrepenenja. Naslednje obdobje bo vaše, zato bodo zvezde še prav posebno močno sijale na vas. Veselje bo danes res veliko, ravno tako vaša dobra volja.

DVOJČKA

Ozirali se boste naokoli in skušali ta dan narediti nekaj zares izjemnega. No, osamljeni danes zagotovo ne boste. Doživeli boste kar nekaj presenečenj in dobre volj odšli naprej.

RAK

Najbolj varne se boste počutili pod okriljem domačega ognjišča, vendar bo tudi vas potegnilo življenje v dobro voljo in kar prijetno veseljačenje. Mnogi Rakci boste doživeli presenečenje.

LEV

Dan bo kar naelektren in viharen. Veliko boste imeli opraviti z malenkostmi, še več pa z ljudmi okoli sebe. Dobro se pripravite na današnji delovni dan. Za vas utegne biti izjemno obetaven.

DEVICA

Uredili boste, da vam bo lepo. Skušajte ujeti svoje misli in svoje želje. Priložnosti, kje boste preživeli konec tedna bo veliko, vi sami pa boste presodili.

TEHTNICA

Vaša prilagodljivost bo ta dan  nekoliko zmanjšana, vendar boste kljub temu dobili novice, ki vas bodo ponesle  na oblak sreče. Lahko se vam zgodi, da boste zaljubljeni in romantično razpoloženi.

ŠKORPIJON

Po naključju se boste znašli v prijetni družbi, vendar boste pogrešali prisotnost nekoga. Vedite, da je vaša energičnost velika, vaš cilj pa ne tako daleč stran. Vi sami si krojite usodo, naredite, da vam bo lepo.

STRELEC

Dobro se boste znašli v nastali situaciji, saj bo vaša prilagodljivost tokrat na višku. Presenečeni boste nad pozitivno reakcijo iz vaše bližine. Ideje, kako preživeti težave, bodo kot strele padale z neba.

KOZOROG

Dan bo potekal po ustaljenem ritmu. Mnogo priprav, velika pričakovanja in veliko srečanj. V vas samih pa se bo porajalo mnogo misli in nekatere izmed njih bodo zelo daleč od vsega dogajanja.

VODNAR

Zasanjano in romantično boste gledali v nov dan in veliko pričakovali od nekoga. Kar nekaj naporov boste morali vložiti, da bo vse tako kot si boste zamislili. Nujno potrebno pa je, da obdržite svoj stil.

RIBI

Tudi skozi današnji dan boste posvečali glavno skrb opravilom in pripravam na novosti. Vaša pričakovanja se bodo uresničila in veselo boste odplavali v novim dogodivščinam naproti….

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.