Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

OVEN

Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati v želene smeri. Okolica bo od vas pričakovala včasih nemogoče, nikakor ne boste pripravljeni stati v kotu.

BIK

Mnogo obveznosti je pred vami, zato morate dobro premisliti, kaj boste naredili najprej. Svojo energijo morate usmeriti najprej v delo, šele potem v zabavo. Bodite potrpežljivi in umirjeni.

DVOJČKA

Pričakujete lahko usoden razplet dogodkov. Kaj kmalu boste ugotovili, da ste imeli prav. Sicer vas čakajo na finančnem področju manjši zapleti in če boste znali ravnati prav, lahko dosežete uspeh.

RAK

Z velikim zadovoljstvom boste ugotovili, da so vaša prizadevanja obrodila sadove. Naredite točno to, kar vam narekuje srce, nikar ne iščite izgovorov in tisoč razlogov proti.

LEV

V svojih mislih se boste poigravali s predrzno mislijo, vendar bo za enkrat ostalo samo pri tem. Sicer vam naslednje obdobje prinaša večje spremembe, ki pa ne bodo kar tako. Od energije boste kar žareli.

DEVICA

Sprememba, katero načrtujete, bo pozitivna le v primeru, da dobro preučite tudi tiste negativne okoliščine, ki vam lahko porušijo ravnotežje. Na življenje morate gledati s pozitivne, vesele strani.

TEHTNICA

Zdelo se vam bo, da vas v trenutkih krize nihče ne razume. Največja napaka je, da  skrivate svoja občutja za masko brezbrižnosti. Predvsem zaradi negotovosti se zapletate bolj kot je potrebno.

ŠKORPIJON

Odločitev, na katero čakajo že kar nekaj časa, boste končno morali sprejeti. Svetujem vam, da opravite prej pogovor s partnerjem. Tokrat vam bo dal podporo in razumevanje.

STRELEC

Za tisti velik prvi korak še ne bo čas, kar boste pa kmalu ugotovili in misli usmerili drugam. Vaša ognjena narava bo prišla do izraza predvsem na področju ljubezni.

KOZOROG

Dobro premislite ali je čas za veliko spremembo res idealen. Tokrat se boste morali znajti sami, brez tuje pomoči. Hrepeneli boste po nekom.

VODNAR

Zadeva se je pač pokazala v takšni luči, da ste si kar dobro zakomplicirali življenje. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ob kateremu vam bo srce hitreje utripalo. Tokrat pokažite svoja čustva.

RIBI                            

Občutili boste velik notranji nemira, ki se bo odražal v delovanju skozi dan. Vsekakor ste oseba polna presenečenj. No, to obdobje je eno tistih, v katerih boste še prav posebno sloveli.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.