Domov / Zabavno / HOROSKOP – NEDELJA, 17. 02. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 17. 02. 2019

OVEN

Dobro boste organizirali vse aktivnosti in z veliko energije opravili vse kar se opraviti da. Vpliv Jupitra v ognjenem Strelcu vam bo pomagal, da točno določite prioritete.

BIK

Dan boste preživeli nekoliko drugače, v vas se lahko prebudi celo pustolovska žilica in želja uiti rutini vsakdana. Čustva bodo tudi v tem dnevu igrala pomembno vlogo in lepo vam bo.

DVOJČKA

Pred vami se odpirajo nove dimenzije spoznanj in prav odlično se boste počutili ob novostmi, ki prihajajo v vaše življenje. Nivo energije se bo v popoldanskih urah umiril, vendar boste kljub temu romantično razpoloženi.

RAK

Čustveni boste in polni načrtov, kako osrečiti ljudi, ki so del vašega življenja. Vaša vladarica v tem dnevu tvori kar nekaj aspektov, zato bo vaše razpoloženje nihajoče. Pojavi se lahko nostalgično razpoloženje.

LEV

Kar naporni dnevi so za vami, zato naredite vse, da umirite stanje svojega duha. Hiteli boste počasi in prav z veseljem ugotavljali, da se vam energija vrača. V mislih boste delali načrte, kako urediti nasprotja v vašem življenju.

DEVICA

Presenečenj kar ne bo konca in kraja, zato boste izredno dobre volje. Življenje se vam bo odvijalo s pospešenim ritmom. Vpliv Lune v Raku  bo prav magično vplivalo na vaše počutje vse do popoldanskih ur, zato jih izkoristite za kakšen drzen korak.

TEHTNICA

Zaskrbljeno boste zrli v dan, ki je pred vami in si v mislih naredili točno določene načrte, kako izboljšati dano situacijo. Pred vami so dnevi, v katerih se bo odločalo o večjih spremembah. Bodite pozitivni.

ŠKORPIJON

Luna v vodnem znamenju, Mars v zemeljskem znamenju bosta naredila adrenalinski dan, v katerem se bodo dogodki nizali drug za drugim. Nekaterim  se življenje obrača čisto v druge smeri od pričakovanega.

STRELEC

Jupiter v vašem znamenju vam bo tudi v tem dnevu dal neko lepo priložnost, ki je ne smete zamuditi. Družabni boste in polni želja, da se nekatere stvari spremenijo in preobrazijo v srečo in dobre okoliščine.

KOZOROG

Nekdo, od katerega pričakujete veliko, vas lahko razočara. Priporočamo vam, da si ne gojite prevelikih pričakovanj, ali pa bodite zadovoljni z majhnimi stvarmi. Poskrbite za svoje psihično počutje.

VODNAR

Ljubezen bo tudi tokrat igrala poglavitno vlogo v dnevu, ki se bo odvijal. Marsikaj ste si obljubili, nekaj od tega že realizirali, za ostalo imejte potrpljenje. Velike stvari se včasih zgodijo nepričakovano.

RIBI

Ustvarjalni boste in polni notranjega zadovoljstva, zato vam uspeh ne more uiti. Nepričakovano se boste ponovno soočali s situacijo, ki je bila pred časom aktualna.

 HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 , NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN

NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA

POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.