Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. FEBRUAR 2019

OVEN

Novim nalogam boste zlahka kos, saj ste si zastavili cilje, ki jih nikakor ne boste zgrešili. V dopoldanskih urah bodite v komunikaciji taktni, uporabite diplomacijo in vas prirojen občutek za šalo.

BIK

Vstop Sonca v znamenje Ribi bo še močneje okrepilo vaša čustva in plavali boste na oblaku sreče. Na delovnem področju boste imeli veliko naporov, zato ne omagajte.

DVOJČKA

Počasi se vrača energija v vaše življenje, zato bost razigrani in polni pričakovanj, ki se ponovno obujajo v vaši domišljiji. Oddajali boste magnetično privlačnost, zato vam oboževalcev ne bo manjkalo.

RAK

Oddajali boste lepo, privlačno energijo in čutili, da se na vas ustavljajo pogledi, kar vas bo navdalo z občutkom zadovoljstva. Sonce v vodnem znamenju bo odlično vplivalo tudi na vaše počutje.

LEV

Vaše organizacijske sposobnosti bodo velike, zato se boste odlično znašli na delovnem področju. Veselili se boste novih uspehov, prejeli boste tudi pohvale, ki si jih boste zaslužili.

DEVICA

Več časa boste namenjali načinu življenja in načinu razmišljanja in naredili kar nekaj korenitih sprememb. Zadovoljno boste zrli v svoje dosežke in se veselili srečanja z nekom.

TEHTNICA

Uravnotežili boste kar delikatno zadevo in se s tem izognili težav, ki bi slej kot prej lahko nastopile. Izkušnje, ki ste si jih v preteklosti nabrale, vas bodo usmerjale na nove poti.

ŠKORPIJON

Prihranite si lahko nepotreben poti in hkrati naredite načrt, kako izpeljati zadeve. Na čustvenem področju se bodo pojavile skrbi, lahko strah pred prihodnostjo. Naj bo moto tega dne zaupanje.

STRELEC

Prav razmišljali boste, na katero pot morate zaviti. Nekaj delikatnih zadev ste že rešili, zato si zaupajte in nadaljujte v istem tempu. Sreča bo tokrat na vaši strani.

KOZOROG

Dvakrat morate premisliti vse česar se boste lotili. Starih napak ne smete več ponavljati, saj ste drago plačali zanje. Spremembe so tiste, ki bodo popotnik skozi čas v naslednjem obdobju.

VODNAR

Odpirajo se vam nove dimenzije, zato je pretok energije velik. Prav dobro se boste znašli v novih okoliščinah in naredili nekaj odličnih potez. V ljubezni se vam obeta lepa spremembah.

RIBI

Počasi, korak za korakom boste ponovno obvladali situacijo in se ob tem prav dobro počutili. Pred vami je nov izziv in novo veselje, pred vami so tudi nove poti, zato imate veliko razlogov za veselje.


HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 , NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN

NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA

POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.


About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.