Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 19. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA TOREK, 19. FEBRUAR 2019

OVEN

Obveznosti se bodo kopičile, vendar boste kljub temu ostali dobre volje in pozitivno usmerjeni. V tem obdobju se boste odločali za korenite spremembe, ena izmed njih bo prav pozitivna.

BIK

Pred vami je prijetna odločitev, nanaša pa se na vaše ljubezensko življenje. Na delovnem področju se vam obeta napredovanje, to bo vaša nagrada za pretekle napore, ki ste jih nesebično vlagali.

DVOJČKA

Kar nekaj načrtov boste imeli, eden izmed njih se bo nanašal na ljubezensko področje. Zvezde vam kažejo na večjo spremembo, zato boste polni pričakovanja zrli v prihodnost.

RAK

Uvajali boste spremembe, na katere v preteklem obdobju še pomislili niste. Odlično se boste počutili tudi ob misli na nekoga, ki vam je prirasel k srcu. Pričakujte večje preobrate.

LEV

Nekdo vas bo prijetno presenetil, zato se ne boste dobro znašli v vlogi, ki vam jo je namenil. Vaša prilagodljiva narava vam bo prišla še kako prav, zato boste na koncu zmagovalec vi.

DEVICA

Neko prizadevanje bo obrodilo sadove, zato boste z velikim zadovoljstvom zrli v urice, ki bodo kar prehitro minevale. Ugotavljali boste, da ste priljubljeni v prav posebni družbi.

TEHTNICA

Nemir bo tisti, ki vas bo gnal naprej, vztrajnost se vam bo bogato obrestovala, zato lahko pričakujete pozitivne spremembe. Nekdo bo izrazil željo po vaši bližini.

ŠKORPIJON

Okoliščine, v katerih se boste znašli bodo nenavadne, vendar se boste odlično znašli. Pričakujete lahko večje spremembe, ki se dotikajo vašega osebnega življenja.

STRELEC

Malce več pozornosti boste v teh dneh dajali finančnemu stanju. Z dobro strategijo lahko naredite uspeh, z dobrim načrtom pa lahko pride do izboljšanja materialnega stanja v kratkem roku.

KOZOROG

Zavihati boste morali rokave in se lotite dela z drugačnimi pristopi kot doslej. V kolikor ne boste dobro preučili vse situacije, se boste morali vračati nazaj in popravljati napake.

VODNAR

Izredno boste čustveni in sentimentalni, zato lahko s svojimi izjavami presenetite okolico. Nič vam ni bilo podarjeno, zato se boste veselili svojih dosežkov bolj kot običajno.

RIBI

Na nekoga boste mislili več kot ste sprva nameravali. Kljub povezanosti boste želeli ohraniti samostojnost. Na delovnem področju se lahko pojavi nepričakovana ovira, zato hitite počasi.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 , NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN

NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA

POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.