Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 21. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 21. FEBRUAR 2019

OVEN

Dopoldanske ure bodo nekoliko bolj resnobne od ostalih, zato lahko veliko naredite. Popoldanske pa boste preživeli v prijetni družbi, idej vam ne bo primanjkovalo, zato boste polni energije in moči.

BIK

Komunikacija bo odigrala pomembno vlogo pri neki delikatni zadevi. Vaša samozavest bo na visoki ravni, zato se ne smete bati poraza. Nikakor se ne boste mogli upreti zanimivemu predlogu.

DVOJČKA

Vaša aktivnost bo rodila sadove, zato se vam lahko obeta kar velika sprememba na čustvenem področju. Zadeve vam bodo šle dobro od rok, zato lahko v naslednjem obdobju pričakujete večje premike.

RAK

Prav trudili se boste dokazati svoj prav, vendar čisto po nepotrebnem. Vi sami veste, kako stojijo zadeve, zato ne dovolite, da vam mečejo polena pod noge. Večerne ure bodo romantično obarvane.

LEV

Zmešnjave preteklega obdobja vam jemljejo notranjo moč in energijo. Skrajni čas je, da sprejmete odločitve, ki bodo prelomne za naslednje obdobje.

DEVICA

Informacije, ki bodo prišle do vas vam bodo pomagale, da uskladite stanje, v katerem ste se znašli. Budno boste spremljali svoje počutje in ob tem sprejeli nekaj preventivnih ukrepov.

TEHTNICA

Besedne igre bodo tiste, ki bodo burile vašo domišljijo in prav zabavali se boste ob vsem skupaj. Kljub temu, da nimate prav posebnih pričakovanj, se vam obeta povabilo prav posebne vrste.

ŠKORPIJON

Zaupljivi boste in polni optimizma, zato bo energija, ki jo oddajate prehodna. Obeta se vam velika sprememba, ki bo temelj za vašo srečo. Kljub vsej  sreči, pazite na svoje besede.

STRELEC

Inventura, ki jo delate bo prav temeljita, prav dobro se boste počutili ob misli na nove čase in nove priložnosti, ki jih sprejemate v svoje življenje. Na poti do vas so novice.

KOZOROG

Na delovnem področju boste aktivirali drugačne pristope, vendar le ti ne bodo všeč vašim nadrejenim. Uporabite diplomacijo, da ne pride do nepotrebnega konflikta. Poskrbite za svoje zdravje.

VODNAR

Na čustvenem področju se vam obetajo spremembe, na katere niste računali. Prav bi bilo, da najprej poskrbite zase, šele nato poglejte, kaj vam partner pravi. Varčujte s svojo energijo.

RIBI

Nekdo vam bo stal ob strani, zato boste zadovoljni in polni upanja na boljše čase. Na delovnem področju vas čaka uspeh, zato napnite vse moči, da pripeljete zadevo do srečnega konca

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 , NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN

NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA

POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.