Domov / Zabavno / HOROSKOP – SREDA, 06. 03. 2019

HOROSKOP – SREDA, 06. 03. 2019

OVEN

Je pač res, da radi poudarite svoje mnenje. Tudi tokrat bodo vaše besede nekomu še dolgo odmevale v ušesih. V družinskem krogu še vedno ostaja nekaj nedorečeno.

BIK

Vse se odvija po predvidenem scenariju, kar vam na nek način celo ustreza in vas pomirja. V ljubezni se boste odzivali po občutku in prav nič ne boste preračunavali.

DVOJČKA

Imeli boste občutek, da vam ne more spodleteti. Tokrat je resnično vse na vaši strani. Ni razlogov, da bi bili skrivnostni, saj lahko tako samo vzbujate dvome.

RAK

Nekdo vam lahko očita, da ste izbirčni, mogoče je to celo res. Vendar se s tem ne boste prav nič obremenjevali. Tudi nasvetov, ki jih boste deležni, tokrat ne boste upoštevali, saj imate lastno glavo.

LEV

Mogoče si boste želeli več miru in zasebnosti, vendar bo potrebno še malce počakati. Vaš čas prihaja, pošteno si boste lahko privoščili počitek po lastni izbiri.

DEVICA

Prebujajo se strasti, za katere ste mogoče menili, da so že preteklost. Film se vam bo odvrtel nazaj in imeli boste priložnost podoživeti nekaj zelo lepega.

TEHTNICA

Občutek, da vsi okoli vas nadzorujejo vaše delovanje in ravnanje, vam lahko gre pošteno na živce. Dokazali boste kako lahko vse obvladujete in tako imeli pri vsem tudi končno besedo.

ŠKORPIJON

Mogoče še niste dovolj pripravljeni, zato se raje ne izpostavljajte po nepotrebnem. Dobro veste, da niste bili nikoli polovičarski, tudi tokrat ne boste. Vse ne bo potekalo tako, kot bi vi radi.

STRELEC

Dogajanje vam lahko zelo pospeši krvni utrip. Nekdo vam bo odgovoril točno tako, kot boste želeli in tega boste veseli. Vrnjen vam bo tudi nek dolg iz preteklosti, z obrestmi vred!

KOZOROG

Zastavljate si vse več vprašanj, a do odgovorov nikakor ne pridete. Znate prisluhniti, zato skušajte tudi sedaj predvsem poslušati kaj imajo povedati drugi.

VODNAR

Nimate radi, da drugi upravljajo z vami, čeprav znate upoštevati vse okoliščine. Ljubše vam bi bilo, če bi se vse odvijalo po ustaljenem redu, brez prekinitev.

RIBI

Ne boste se ukvarjali s preteklostjo, kajti pred vami je že nova zgodba, ki jo piše življenje. Šlo bo za zadevo, ki je pomembna za več ljudi, zato boste zelo uspešno sodelovali.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.