Domov / Zabavno / HOROSKOP – ČETRTEK, 07. 03. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 07. 03. 2019

OVEN

Ljubosumje je odveč, pristopite na popolnoma drugačen način. Poskušali se boste zavarovati, vendar boste tokrat odvisni zgolj od obljub. Kar težko jim boste verjeli.

BIK

Čakate na idealno rešitev svoje situacije, kar je tudi možen scenarij. Dobro bi bilo, da se posvetujete tudi s tistimi, ki imajo veliko izkušenj na tem področju.

DVOJČKA

Veliko je sprememb, spremenil se je tudi vaš način razmišljanja. Izpolnili boste neko obljubo in tako sebi poravnali simbolični dolg. Kar odleglo vam bo, ko bo vse za vami.

RAK

Ker imate radi red, vam bo všeč, kako boste vse skupaj uredili. Nič več ne boste izgubljali časa z razmišljanjem, ampak boste enostavno vse naredili.

LEV

Vaš uspeh je lahko le polovičen, če boste hoteli delati vse hkrati. Razmislite čemu dati prednost in tako dvigniti svojo učinkovitost. Odlični ste v organizaciji, zato ne bo problema.

DEVICA

Obljubili si boste, da boste prenehali z neko navado, saj moti že vas, mogoče ostale še bolj. Kar uspešni boste pri tem, zato bodite vztrajni, da to postane stalna praksa.

TEHTNICA

Zagotovo imate veliko obveznosti, vendar boste vseeno našli čas tudi za kaj prijetnega, da pobožate svojo dušo. Pošteno ste si tudi zaslužili, saj ste v zadnjem času ogromno naredili.

ŠKORPIJON

Naj vas ne muči slaba vest brez potrebe. Sprejmite ponudbo, ki vam omogoča več in bolje, kot tisto kar vam je trenutno na razpolago. Neko srečanje vam bo ostalo v lepem spominu.

STRELEC

Prijatelj vam bo pripravljen pomagati urediti neko zadevo, ki jo imate že dolgo v mislih. Ko boste opravili s tem, sledi nadaljevanje akcije, ki se bo zaključila s finančnim dobičkom.

KOZOROG

Ko se boste že čisto odločili, da praznim obljubam ne boste več nasedali, se lahko zgodba ponovno odvije po istem scenariji kot v preteklosti. Jezite se lahko samo nase, na nikogar drugega.

VODNAR

Vaš govor bo zelo izbran in vsi bodo uživali v vaši družbi, znali jih boste pobožati s svojim glasom in intonacijo. Lepa energija se lahko širi v velikih koncentričnih krogih okoli vas.

RIBI

Neko srečanje vam bo ostalo v lepem spominu, saj obeta veliko tudi v prihodnosti. Nekateri ljudje prihajajo, drugi odhajajo, takšno je pač življenje. Takšna in podobna dejstva bodo samoumevna.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.