Domov / Lokalno / OSNOVNA ŠOLA LOUISA ADAMIČA GROSUPLJE Z IZDELANIM DIGITALIZIRANIM NAČRTOM ŠOLSKIH POTI

OSNOVNA ŠOLA LOUISA ADAMIČA GROSUPLJE Z IZDELANIM DIGITALIZIRANIM NAČRTOM ŠOLSKIH POTI

Občina Grosuplje se je uspešno prijavila na javni poziv Javne agencije RS za varnost prometa v okviru dodatne podpore občinskim Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Med drugim smo tako v uporabo dobili več triopanov »Usposabljanje kolesarjev«, odsevnih brezrokavnikov za kolesarje in kolesarskih čelad, ki sta jih župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar že v jesenskih mesecih izročila učenkam in učencem ter njihovim učiteljicam in učiteljem v naših treh osnovnih šolah, Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje, Osnovni šoli Brinje Grosuplje in Osnovni šoli Šmarje – Sap. Pri opravljanju kolesarskega izpita so jim in jim še bodo vsi tej pripomočki gotovo prav prišli, da bo za varnost otrok v prometu kar najbolj poskrbljeno.

Že takrat pa je bilo tudi rečeno, da bo Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje dobila tudi digitaliziran načrt šolskih poti. Ta je sedaj izdelan in dostopen na spletnem portalu Načrti šolskih poti, na povezavi: http://solskepoti.avp-rs.si/solske_poti#Grosuplje&131.

Učenci te šole in njihovi starši si tako lahko pogledajo načrt šolskih poti svoje šole, poleg tega pa bodo na ta način lahko redno obveščeni o pomembnih spremembah na njihovi šolski poti (zapore, dobre prakse, spremembe voznih redov). Starši in otroci lahko poiščejo najprimernejšo šolsko pot. 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.