Domov / Zabavno / HOROSKOP – TOREK, 12. 03. 2019

HOROSKOP – TOREK, 12. 03. 2019

OVEN

Premišljevali boste, če je prav, da si privoščite nekaj oddiha. Pred vami je mirnejše obdobje, zato tudi ne bi zamudili nič posebnega, če odpotujete za nekaj dni.

BIK

Na poslovnem področju boste imeli srečo, zato lahko svoj projekt uresničite in pogumno stopite naprej. Še vedno pa je pred vami pomembna odločitev, ki bo imela velik vpliv v prihodnje.

DVOJČKA

Kar nekaj časa boste namenili premišljevanju in kovanju svojih načrtov. Ne začrtajte si preveč strogih smernic, saj boste, kot ste vajeni, tudi tokrat mojster improvizacije.

RAK

Preprečiti morate slabo voljo, ki se bo širila in morebiten konflikt. Le z minimalnim trudom vam bo uspelo pojasniti vzroke svojega delovanja. Ne bodite užaljeni, ker nimate nobenega vzroka.

LEV

Ta čas bo prežet z ustvarjalnostjo, še sami ne boste vedeli, od kod prihajajo vaše ideje, vedno nove, vedno sveže. Nekaterim v svoji okolici boste prav svetel vzgled.

DEVICA

Komunikativni in družabni boste, zato lahko nekoga mimogrede omrežite in osvojite. Vendar bo nikakor ne bo vaš namen. Lahko, da stopite celo korak nazaj in tako odnos ohladite.

TEHTNICA

Izkoristite to obdobje za prijateljska srečanja, resnih odnosov se raje izogibajte. Varujte in izogibajte se nepremišljenih odločitev, ki vam lahko pokvarijo prejšnja prizadevanja.

ŠKORPIJON

Stres, ki ga doživljate, lahko pusti posledice. Dobro bi bilo, da svoje odnose ovrednotite predvsem razumsko, ne čustveno. Tako si boste lažje ustvarili realno podobo.

STRELEC

Bodite mirni, preudarni in modri. Planeti, ki zagotavljajo delovno učinkovitost in poslovno prepričljivost, ne bodo v vsakem trenutku na vaši strani.

KOZOROG

Zapleteni odnosi se lahko še stopnjujejo do takšne točke, da ne boste več vedeli, kaj si naj mislite. Ne boste se še odločili narediti red na tem področju, saj menite, da bi dregnili v osje gnezdo.

VODNAR

Zaradi preteklih dogodkov boste zadovoljni s seboj, veselili se boste tudi dni, ki so pred vami. Kar nekaj načrtov je, ob katerih vam srce hitreje bije.

RIBI

Na vidiku je novo srečanje, ki lahko marsikaj spremeni. Seveda je odvisno od vas, pomembno je stališče, ki ga boste zavzeli. Še vedno ste sami »svoje sreče kovač«.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.