Domov / Zabavno / HOROSKOP – SREDA, 13. 03. 2019

HOROSKOP – SREDA, 13. 03. 2019

OVEN

Čutili boste, da se je potrebno resnično aktivirati in potruditi okoli vsake malenkosti. Največ energije boste usmerjali v poslovno področje. Vaše ambicije bodo velike.

BIK

Še malo, malo bo potrebno potrpeti in počakati, da nastopi vaš čas. Nekaj se je že uredilo, na ostalo tudi ne bo potrebno čakati dolgo! Nadaljujte z izvajanjem svojega strateškega načrta.

DVOJČKA

Hoteli boste red in urejenost, vendar boste to težko dosegli, saj se bodo dogodki odvijali po svoje. Znali se boste prilagoditi in zadostiti vsem okoliščinam.

RAK

Zanesenjaštvo vas lahko drago stane, zato previdno stopajte naprej. Ker vam gre trenutno vse zelo dobro od rok, poskrbite, da se tako ugoden trend nadaljuje tudi v prihodnje.

LEV

Denarja ni nikoli dovolj, tokrat pa lahko omejitve občutite še bolj intenzivno. Ker cenite kvaliteto, ki stane nekaj več, skrbno premislite, kaj je vredno vašega denarja.

DEVICA

Pridni in delovni boste kot mravljica. Če čakate na pohvalo, se lahko pošteno načakate! Vaša moč je v vas samih in ker ste lahko zadovoljni s svojimi uspehi, res ne potrebujete dodatnih potrditev.

TEHTNICA

Še vedno si ne boste mogli oddahniti in privoščiti počivanje na lovorikah. Kar nekaj odprtih postavk boste imeli pred seboj, ki vam ne bodo dale miru. Trenutno ne morete nič pospešiti, potrebno bo čakati.

ŠKORPIJON

Vprašanje je kakšna merila in vrednote bodo tokrat v ospredju. Obveznosti bo veliko, komunikacija bo močno povečana, tako da boste včasih kaj pozabili ali prezrli.

STRELEC

Okoliščine vas bodo gnale v akcijo, ki ji marsikdaj ne boste kos, saj se bo med seboj prepletalo več različnih dogajanj. Nekako boste uspeli zadostiti vsem, vendar ne v celoti.

KOZOROG

Veliko boste razmišljali, na določene trenutke mogoče celo z bojaznijo, kako bo vnaprej. Dokler boste oboroženi z optimizmom, boste lažje premagovali vsakodnevne težave.

VODNAR

Svojo družbo skrbno izbirajte. Ker boste ogromno z ljudmi, naj bodo to ljudje vrednega značaja in polni optimizma. Ne dovolite, da vam kdo dobesedno krade vašo energijo.

RIBI

Sonce, ki potuje po vašem znamenju, vas bo iz dneva v dan obdarilo z večjo vitalnostjo in dobrim počutjem. Zdaj je dober čas za kovanje novih načrtov in novih podvigov.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.