Domov / Kultura / Knjižica »Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2019« v novi podobi

Knjižica »Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2019« v novi podobi

Izšla je nova knjižica s koledarjem prireditev v občini Ivančna Gorica. V novi prenovljeni podobi je predstavljenih preko 180 dogodkov, ki se bodo odvijali na območju destinacije Prijetno domače – občina Ivančna Gorica. 

Gledališke, glasbene in plesne prireditve, kulturno-umetniški dogodki in razstave, šport in rekreacija, zabavni dogodki; tradicionalne in premierne, regionalne in lokalne, večje in manjše, za staro in mlado, vse to so prireditve v naši občini za leto 2019.

Knjižica “Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2019” je na voljo v Turistični pisarni 
Zavoda Prijetno domače na Sokolski ulici 5 ter v Sprejemni pisarni Občine Ivančna Gorica na Sokolski ulici 8 v Ivančni Gorici. Namenjena je tako domačinom, kot obiskovalcem od drugod, na voljo pa bo tudi na pomembnejših informacijskih točkah širom občine. 

Koledar je bil sestavljen s pomočjo podatkov in datumov prireditev, ki so jih organizatorji iz območja naše občine lahko posredovali v prvih dneh letošnjega leta. Za ostale prireditve, ki se bodo zvrstile tekom leta pa so na voljo informacije na spletni strani Občine Ivančna Gorica, v rubriki »Namig za premik« ter občinskem glasilu Klasje. Organizatorji prireditev si pridržujejo pravico do sprememb, ki bodo objavljene v zgoraj omenjenih občilih.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.