Domov / Glasba / Nino Ošlak s hitom Rabim te

Nino Ošlak s hitom Rabim te

NINO OŠLAK po predstavitvi velikega radijskega hita RABIM TEustvarjalno v pomlad!


Potem, ko je v začetku leta predstavil svežo radijsko uspešnico, ki je več tednov kraljevala kot #2 NAJBOLJ PREDVAJAN slovenski singel na uradni lestvici SLOTOP50, zdaj vsestranski glasbenik stopa v pomladne dni zelo kreativno. Po prvih akustičnih koncertih, ki jih je izvedel s svojo osveženo akustično ekipo, se zdaj posveča zaključnim snemanjem novega albuma. Pravi, da o točnem datumu izida plošče še ne želi govoriti, a gotovo bo ta luč sveta ugledala sredi letošnjega leta:

Letos praznujem prvih 10 let glasbenega ustvarjanja v svetu popularne glasbe in čeprav sem si želel, da bi bila plošča zunaj že lani, se nekako stvari niso izšle povsem po pričakovanjih. A nič za to, je že prav, da je bilo tako. Ves čas sem v studiu veliko ustvarjal in nekatere pesmi sem vesel, da so dobile več časa, da so dozorele. Zelo se veselim naslednjih mesecev in komaj čakam, da ploščo predstavim” .

Poleg svoje plošče pa akademski glasbenik v studiu intenzivno ustvarja tudi nove uspešnice za izvajalce, s katerimi je že nanizal nekaj uspešnic – med drugimi za Anabel in talenta Tilna Lotriča, ob izidu plošče pa pripravlja tudi večji koncert, na katerem bo na prav poseben način obeležil svojih prvih ustvarjalnih 10 let.

Foto: Marko Zavernik

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.