Domov / Glasba / DOMEN KUMER – Predstavlja Najboljše vino!

DOMEN KUMER – Predstavlja Najboljše vino!

lasbenik Domen Kumer v enem dnevu prepričal tudi ljubitelje vina!

Po daljši pavzi, ki jo je imel Domen Kumer je zdaj v polnem zagonu ustvarjanja glasbe, s čimer je razveselil tudi njegove zveste sledilce in poslušalce. Tako je nastala že tretja pesem iz sklopa novega ustvarjanja z naslovom Najboljše vino, ki so jo spisali Nenad Blizanac, Rok Lunaček in Bojan Dragojević.

 »V času moje glasbene odsotnosti sem se spočil in izkoristil kreativno pavzo. Ukvarjal sem se z drugimi projekti, ki niso imeli zveze z glasbo. Ukvarjal sem se tudi z gradbeništvom, čez severno mejo in sem eden izmed tistih, ki lahko z gotovostjo potrdi, da je doma najlepše.« 

»Glasba je del mene, moj svet in moje življenje. Enostavno mi je toliko manjkala, da sem se prav zaradi tega odločil za vrnitev,« je ob premieri nove poletne pesmi Najboljše vino povedal Domen Kumer. Pesem je tako že tretja nova pesem, ki jo je ustvaril v slabem letu dni. 

Videospot k novi pesmi  je pevec posnel v družbi svojega spremljevalnega banda, v katerem tudi ne manjka ženske energije. Posneli pa so ga na slovenski in hrvaški obali.

»Skušali smo ujeti pozitvino, poletno vzdušje, ki ga melodije pesmi tudi opevajo,«je zaupal Domen. »V spremljevalni skupini imam tako bobnarko kot basistko, tako da nam ‘groove’ dajejo ženske in se imamo zelo fino. Ogromno nastopamo in imamo se dobro,« je še pritrdil. 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.