Domov / Zabavno / HOROSKOP – SREDA, 20. 03. 2019

HOROSKOP – SREDA, 20. 03. 2019

OVEN

Končno se vam odpira več poti, mogoče še več, kot ste si upali priznati. Dobro je, da nakažete svoje namene in da si ne delate nepotrebnih skrbi. Čas je na vaši strani.

BIK

Zelo zanimivo bo ugotavljati, kako različni situacij sovpadata skupaj in kakšen skupni imenovalec imajo. Nekdo bi rekel, da je to naključje, vendar bo vam pomenilo nekaj več.

DVOJČKA

Na govorice se tokrat ne boste ozirali. Vaše mnenje je trdno in nič ne boste pripravljeni spreminjati. Dobili boste konkretno ponudbo, vendar vas že od začetka ne bo zanimala.

RAK

Umirjenost, ki jo boste občutili, se bo nadaljevala in bo pravi balzam za vašo dušo. Nič posebnega se ne obeta, zato si v tem času dobro napolnite baterije za naprej.

LEV

Mešani občutki vas bodo spremljali. Po eni strani ne boste hoteli biti razsodnik, po drugi pa lahko vaša dejanja in reakcije govorijo o tem, da počnete prav to. Sprejmite dejstva, to je najbolj enostavna rešitev.

DEVICA

Sedaj imate več znanja, sposobnosti in izkušenj kot v preteklosti. Prav zaradi teh razlogov ste lahko zelo samozavestni in prepričani vase. Tokrat vas res ne čaka nobeno presenečenje!

TEHTNICA

Imeli boste občutek, kot da ponovno pričenjate od začetka. Vaša konkurenca si bo prizadevala za nekaj, kar je že od začetka obsojeno na propad, vi pa se boste lahko samo sladko smejali.

ŠKORPIJON

Nekdo se bo igral prave skrivalnice z vami, vendar bo ta igra zelo prozorna, takoj jo boste spregledali. Tako se boste ob vsem skupaj prav prijetno zabavali.

STRELEC

Nekaj težav vam lahko povzroča vzdrževanje reda, saj boste želeli, da je vse brezhibno. To je hvalevredno, vendar edina stvar, ki vam stoji na poti do sprostitve, ste vi sami. Pomislite še na sebe.

KOZOROG

Vaša situacija se bo na splošno zelo izboljšala. Tisto, kar vas je skrbelo pred dnevi, je zgolj preteklosti. Dobro premislite prihodnje korake, da se zgodba prehitro ne ponovi!

VODNAR

V izvrstni pripravljenosti boste, polni novih in pozitivnih zamisli. Vaša ustvarjalnost bo pravi navdih drugim, ki vam bodo želeli slediti. Vendar vi ste eni sami, unikatni.

RIBI

V delovnem okolju bo precej stresno, vendar je to trend, zato ne pričakujte hitrih rešitev. Na nekatere stvari se bo potrebno enostavno navaditi, pa bo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.