Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 22. MAREC 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 22. MAREC 2019

OVEN

Čutili boste pretok sveže energije, ki vam bo pognala kri hitreje po žilah. Zelo aktivno se boste podali novim zgodbam naproti in pri vsem, kar počnete, uživali.

BIK

Neka misel vam ne bo dala miru in želeli si boste priti na čisto. Vseh odgovorov še ne morete dobiti, čas mora narediti svoje. Dobro pa je, da pričnete odstirati tančice.

DVOJČKA

V novi preobleki si boste všeč. To, kaj rečejo drugi, vam po navadi ni kaj mar. Tokrat pa boste veseli komentarjev, saj bodo zelo pozitivni. Priložnosti, da boste povedali svoje, bo še dovolj.

RAK

Imeli boste občutek, da se nekdo igra z vami prave skrivalnice. Nikakor ne boste mogli razvozlati pravega pomena dejanj te osebe. Ne trudite se preveč, saj prihaja resnica na dan.

LEV

Center dogajanja, v katerem se boste znašli, vam bo odlično ustrezal in naravnost pobožal vašo dušo. Stara nesoglasja bodo pozabljena in čakajo vas še zelo lepi trenutki.

DEVICA

Poskusili se boste prilagoditi, kar vam bo odlično uspevalo. Vendar je dobro, da pravočasno postavite meje svojemu ravnanju. Če tega ne boste storili, se lahko kaj hitro znajdete v podrejenem položaju.

TEHTNICA

Nekaj vas bo zelo presenetilo in opozorilo, da čas vse prehitro teče. Mogoče je bolj modro poiskati težjo pot, ki je bolj pravilna. Ne odločite se za kompromis, saj bi bilo to najslabše.

ŠKORPIJON

Ohranjajte svojo kondicijo in telesno počutje na čim bolj naraven način. Dobrodošli bodo vitamini, minerali, fizične in duhovne sprostitve. Dovolite tudi, da vam nekdo nekaj svetuje.

STRELEC

Vaša delovna in poslovna situacija se bo izboljševala iz dneva v dan. Kljub temu je dobro, da preverite ljudi, s katerimi poslujete. Tokrat pač res ne boste nič prepuščali naključju.

KOZOROG

Priložnosti za dokazovanje bo veliko, od vas je odvisno, kako se boste znali obrniti. Možno je samo dvoje: ali boste poželi komplimente, ali pa kritike.

VODNAR

Pričakuje lahko srečanje s sorodno dušo, kar vam bo vtisnilo poseben pečat. Prav zaradi tega bo dan še lepši in bogatejši. Majhna iskrica lahko hitro zagori v večji ogenj.

RIBI

Kar nekaj močnih zaveznikov imate v planetih, zato so lahko vaši rezultati v tem času zavidljivi. Ugoden trend se bo še kar nadaljeval, kar vam bo v posebno veselje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.