Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 25. MAREC 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 25. MAREC 2019

OVEN

Romantična zgodba, ki ste jo že skoraj pozabili, se bo ponovno ponovila. O svoji sreči boste govorili vsem, ki vas bodo hoteli poslušati, kar pa seveda nekomu ne bo všeč.

BIK

Predlog, s katerim vas bo poskušal nekdo odvrniti od vaših ciljev, bo dovolj mikaven, da boste nekaj dni v dvomih. Ne prenaglite se, časa imate dovolj.

DVOJČKA

Izognite se pomenku, od katerega ne morete pričakovati prav nobene koristi. Nekoliko osamljeni boste, vendar se bo v kratkem oglasila oseba, ki jo imate v najlepšem spominu.

RAK

Ali se bo ponovila stara zgodba ali pa bo tokrat razplet drugačen in za vas veliko bolj osrečujoč? Vse je odvisno od vas, zato bodite pripravljeni tudi na nepričakovano.

LEV

Nekomu boste priznali nekaj, kar vas že dolgo teži. Takoj vam bo odleglo. Odprle se bodo nove možnosti, vendar vam svetujem, da še počakate.

DEVICA

Predlog bo izvrsten, vendar ga boste sprejeli z zadržanostjo. Nekdo vam bo razkril srce in svoje najbolj skrite želje. Lahko, da vas bo s tem osrečil, vendar se boste tudi malo ustrašili.

TEHTNICA

Povabljeni boste v zelo prijetno družbo, vendar boste najprej opravili svoje obveznosti. V naslednjih dneh boste nadoknadili zamujeno, odpravili boste tudi konkreten nesporazum.

ŠKORPIJON

Če vas bo motilo, da ste v središču pozornosti, ne boste mogli prav nič spremeniti. Enostavno se prilagodite okoliščinam in iz vsega potegniti najboljše.

STRELEC

S prijaznostjo boste tudi tokrat dosegli največ. Nekomu že predolgo obračate hrbet, zadnji čas je že, da odpustite staro zamero. Partner vam bo dal vedeti kaj mu pomenite.

KOZOROG

Zbrano prisluhnite tistim, ki imajo pripombe na dogodke zadnjih dni. Iz neke izkušnje se boste veliko naučili, če le ne boste lahkomiselno zavrnili nekega predloga.

VODNAR

Ne pričakujte vsak dan nebes na zemlji. Vaša predstava o idealnem se mora spremeniti, saj ste prezahtevni. Zadovoljstvo se skriva tudi v majhnih stvareh.

RIBI

Nekdo, ki vam veliko pomeni, pričakuje vašo odločitev. Če ste v zadregi in ne najdete pravih besed, odgovorite s konkretnim dejanjem. To bo še bolj zaleglo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.