Domov / Zabavno / HOROSKOP – TOREK, 26. 03. 2019

HOROSKOP – TOREK, 26. 03. 2019

OVEN

Toliko dela imate, da se vam bo zdelo, kakor da se vrtite v začaranem krogu. Z domačimi sedite za mizo in jasno začrtajte dolžnosti, ki jih ima vsak posameznik, sicer boste garali sami.

BIK

Čakajo vas presenečenja. Od vas je odvisno, iz kakšne perspektive jih boste gledali, bodo bodisi prijetna ali neprijetna. V teh dneh potrebujete več vznemirjenja in strasti v ljubezni.

DVOJČKA

Naj vas pripombe, ki bodo ranile vaš ponos, ne spravijo iz tira. Zaradi nepomembnih opazk si pač ne splača belit glave. Med nedolžno lažjo in resnično prevaro obstaja velika razlika!

RAK

Čeprav mogoče nimate veliko energije, imate pa na zalogi veliko smisla za humor. Nikakor ne dovolite, da vas bi kdo omajal v vašem prepričanju, vztrajajte pri svojem.

LEV

Nekomu je kar všeč, da ste živčni in negotovi, saj ste potem bolj dovzetni za vse njegove nasvete. Pričakovanje bo sladko, konec pa tak, kot si ga samo želite.

DEVICA

V novem okolju boste spoznali nove ljudi in nemara tudi novo srečo. Ostanite zvesti svojim načelom in ne pretiravajte, pa čeprav bo skušnjava na trenutke kar velika.

TEHTNICA

Izvedeli boste nekaj, kar vam bo odprlo oči. Nekatere dogodke boste potem presojali drugače in o nekom si boste ustvarili čisto novo podobo. Potreben bo tudi posvet v dvoje.

ŠKORPIJON

Nekomu je veliko do tega, da ste srečni in nasmejani, kar vam bo dokazal s številnimi drobnimi pozornostmi. Čim več boste zahtevali, tem več boste tudi dobili, zato se otresite zadržanosti.

STRELEC

Izplačalo se vam bo prevzeti pobudo in vajeti v svoje roke. S čakanjem izgubljate dragoceni čas in možnost, da dosežete nek zelo privlačen cilj. Nekdo vas težko pričakuje.

KOZOROG

Odgovarjala vam bo samota, ki jo boste delili z nekom, ki vam je pri srcu. Ne izgubljajte časa z nepomembnostmi, ukvarjajte se s tistim, kar je najbolj nujno.

VODNAR

Ko boste pometli z negativnimi mislimi in se dobro organizirali, vas čakajo prav prijetni trenutki. Odlično lahko rešite nek zaplet v medsebojnih odnosih.

RIBI

Zaradi nove romance ne boste izgubljali tal pod nogami. Znali boste ohraniti nadzor nad situacijo, saj boste točno vedeli, kaj želite in pričakujete.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.