Domov / Glasba / Mark Zebra z ‘Marino’ osvaja plešišča

Mark Zebra z ‘Marino’ osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so ‘Fenomenalna‘, ‘Viski‘, ‘2 kozarca vina‘, ‘Te Quiero’, v prvih pomladnih dneh predstavlja nove plesne ritme Marina‘.

Avtorja skladbe je uveljavljen tandem, ki ustvarja glasbene uspešnice tako doma kot v tujini. Besedilo skladbe je napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomcu podpisuje kot soavtor glasbe.

»Marina  je skladba, ki zaradi lahkotnega plesnega ritma diši po poletju,« je o novi skladbi povedal Mark za katero je posnel tudi videospot, ki je nastal v sodelovanju Rokom Maverjem, s katerim je v preteklosti že sodeloval.

Ob glasbeniku v videu nastopa tudi prva spremljevalka Miss Europe Word 2018, Nika Kar, o kateri ima Mark same pohvale. »Videospot smo snemali tri dni, vendar je bilo zaradi odlične ekipe vse enostavneje,« je o videu povedal Mark Zebra, za katerega pravi, da je bil zadnj do sedaj največji zalogaj, saj so celotno sceno kar sami sestavili, tako stene kot tudi pohištvo.

Da med snemanjem ni bilo dolgčas, so jih vmes obiskali gasilci. Zaradi dimne zavese se je sprožil alarm, zato je ukrepala varnostna služba, ki je na pomoč poklicala gasilce. K sreči se je vse lepo odvilo, tako da so lahko nadaljevali s snemanjem, vendar nekaj časa še vedno pod budnim očesom gasilcev, dokler se niso prepričali, da je za varnost poskrbljeno.

»V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni, sem zbral res dobro in zanesljivo ekipo, katero ne zamenjam za nič na svetu in s katero vas vas bomo še presenetili,« je ob izidu nove skladbe povedal Mark Zebra

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

SAŠA LENDERO in DOMEN KUMER sta za 100 %

na radijske postaje je prišla nova poletna potencialna uspešnica iz strani Saše Lendero in Domna …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.