Domov / Lokalno / HOROSKOP – SREDA, 27. 03. 2019

HOROSKOP – SREDA, 27. 03. 2019

OVEN

V ospredju bodo težave na čustvenem področju. Nikakor ne boste uspeli doseči želenega. V prihodnje se vam bo življenje malce umirilo, vendar vas to ne bo preveč pomirjalo.

BIK

Prijatelj vam je sicer dolžan uslugo, vendar vam bo za enkrat v zadovoljstvo misel, da ste mu pomagali iz zagate. Ta misel vas bo spremljala ob nekem konkretnem dogodku.

DVOJČKA

Vaše ljubezensko življenje se bo pričelo odvijati bolj spontano, ko boste ugotovili, kaj si sploh želite. Možnosti so dve. Ali se boste odločili za lažjo pot, ali imeli potrpljenje za tisto težjo.

RAK

Partner vas bo osrečil, zato boste svojo pozitivno energijo prenašali v prostor in na druge ljudi. Ker pa se preveč dobrega naenkrat lahko izrodi, bodite vseeno pazljivi.

LEV

Nič posebnega se ne bo dogajalo, zato si boste lahko vzeli čas za temeljit razmislek. O čem, prav dobro veste sami. Osredotočite se na svoje želje, ne na dolžnosti.

DEVICA

Nemirni boste in imeli vas bo, da bi delali, dokler ne boste dobesedno pregoreli. Na tak način boste hoteli pregnati nek nejasen notranji nemir. Raje razmislite, kaj vam ne ugaja.

TEHTNICA

Če se najboljše počutite doma, se dogovorite, da bi vsaj nekaj službenih nalog opravili doma. Če boste videti bolj sproščeni, se boste zdeli tudi ljudem dostopnejši.

ŠKORPIJON

Ko boste imeli opravka z družino, pustite domišljiji prosto pot, a pred koncem tedna nič ne ukrepajte. Z zadržanostjo boste gradili ščit okoli svojega srca in tako prikrili dejanska čustva.

STRELEC

S pozitivnim razmišljanjem in optimizmom boste veliko dosegli. Če boste še preudarno ravnali z denarjem, si boste lahko privoščili tisto, po čemer že dolgo hrepenite.

KOZOROG

Nekdo vam bo na vso moč predel na uho. Jasno mu povejte, da bo moral izpolniti obljubo, sicer iz te moke ne bo kruha. Resnično prijateljstvo in tovarištvo nista isti stvari.

VODNAR

Izogibajte se osebi, ki ljubosumno pazi na vsak vaš korak. Istočasno se zavedajte, da ne smete mešati poslovnega in zasebnega življenja. Na finančnem področju pričakujte nek dobitek.

RIBI

Izogibajte se pretirane samohvale, kajti v nasprotnem primeru lahko izgubite dobre odnose z okolico. Navezali boste stik z nekom, ki je bil v preteklosti del vašega življenja.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.