Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 28. 03. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 28. 03. 2019

OVEN

Neodločnost in obotavljanje vas lahko drago stane. Pogumno se usmerite naprej, novemu in svežemu naproti. V ljubezni vas čakajo skrbi, ki pa jih lahko povzroči neka tretja oseba.

BIK

V zadnjem trenutku vam bo uspelo rešiti neko kočljivo situacijo. Kmalu bo nastopil čas, ko boste drugače poskrbeli za dogajanje na poslovnem področju. Znali boste zelo presenetiti.

DVOJČKA

Čas je, da zadevo uredite. V nasprotnem primeru se lahko nadaljujejo stare težave, vaše nezadovoljstvo pa lahko samo narašča. Končno boste morali nekje presekati začarani krog.

RAK

Priporočljivo je, da se izogibate konfliktnim osebam in situacijam, saj ne boste imeli prevelikega potrpljenja. Delovati morate zbrano in oprezno, saj nekdo kar čaka na vašo napako.

LEV

Vse ima svojo mejo, zato si jo postavite tudi vi, vsaj za nekaj časa. Mnogo boste postorili in dan vam bo minil zelo aktivno. Kljub temu vam načrtov in idej ne bo zmanjkalo.

DEVICA

Obeta se vam vihar, pazite, da se ne spremeni v orkan. Vaše ravnanje zna biti v tem času precej muhasto. Svetujem vam več tolerance, miline in vlaganja energije v medsebojne odnose.

TEHTNICA

Z nasmeškom boste ugotavljali kako ste privlačni za nasprotni spol. V partnerju lahko mimogrede vzbudite ljubosumje. Skušajte z ljudmi ravnati tako kot želite, da oni ravnajo z vami.

ŠKORPIJON

Nikar ne pogrevajte starih grehov, saj vas istočasno že mikajo novi. Težko se boste v naslednjih dneh izognili izletom v preteklost – lahko samo v mislih, lahko pa tudi v dejanjih.

STRELEC

Nekdo vas bo presenetil z nenavadnim povabilom, kar bo prijetna osvežitev v tem času. Poigravali se boste z drzno mislijo, vendar za njeno uresničitev še ni nastopil pravi čas.

KOZOROG

Finančna situacija bo nespremenjena. To vas ne bo pretirano skrbelo, pomirjalo pa tudi ne. Okoli vas je kar nekaj zavistnih ljudi, ki imajo popolnoma napačno predstavo o vas.

VODNAR

Nekdo bo malce poskrbel za  nejevoljo, na koncu pa boste spoznali, da ste imeli srečo. Življenje se včasih poigrava z nami, vendar na koncu le ponudi tisto pravo.

RIBI

Psihično boste močni, vendar ne smete pretiravati s prevelikimi fizičnimi aktivnostmi. Res je, da je čas zlato, vendar ima vse svojo mero. Naj bo zlata sredina vaša izbira.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.