Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 30. MAREC 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 30. MAREC 2019

OVEN

Mogoče imate res slabe izkušnje iz preteklosti, vendar vas to v prihodnosti ne sme ovirati. Priznajte si, da pogosto zavirate svojo naravno privlačnost, ko je treba pokazati ljubezen.

BIK

Ni vse odvisno od zvezd, veliko boste morali storiti sami. Če boste znali poskrbeti za dobre temelje in prisluhniti željam drugih, se bo vse odvijali v želeno in pravo smer.

DVOJČKA

Vaša trenutna čustvena občutljivost je razlog, da vam je težko ugoditi.  Vaše okolje je navajeno na mirne rešitve, zato ne izzivajte s kritikami. Nekaj lepih besed lahko naredi pravi čudež.

RAK

Če boste začeli z dobro voljo, boste odkrili bogastvo novih možnosti, ki so vam na voljo. Ko boste odkrili, da ste sami sebi dobra družba, vas bodo brezpogojno sprejeli tudi ostali.

LEV

Ker poznate skrivnosti večne mladosti vam ne bo težko ustvariti odličen vtis. Če boste ob tem še delovali taktično in diplomatsko, bo vaš izkupiček dneva več kot zadovoljiv.

DEVICA

Dobrota se prepozna po dobrih dejanjih. Takšni kot ste vi do partnerja, takšen je tudi on do vas. Čustveno življenje bo zelo zanimivo in prav nič vas ne bo puščalo ravnodušne.

TEHTNICA

Podjetnost ima svojo težo tudi v ljubezni. Verjemite, da smo vsi narejeni iz istega materiala. Tisto, kar ponuja varnost, ni tako privlačno kot tisto, kar je prikrito s tančico.

ŠKORPIJON

Sprijaznili ste se z odnosom, ki vam v bistvu sploh ne ustreza. Takoj se lotite problema, ki vam ustvarja oviro. Že najmanjši premik lahko prepreči tisto, kar ne želite doseči.

STRELEC

Ponovno boste utrdili svojo samozavest v partnerjevi družbi, saj bo prišla vaša originalna osebnost zelo do izraza. Ne pretiravajte s svojim ponosom, saj vam nihče nič noče.

KOZOROG

Te in prihodnje dneve izkoristite za osebe in stvari, ki vam največ pomenijo. Za dobre rezultate je potrebna temeljitost, vztrajnost in spoštovanje. Vsega imate na pretek na zalogi.

VODNAR

Pomanjkanje časa vam prepogosto služi kot izgovor. Posebni trenutki, ki ste jih načrtovali, vam bodo kmalu potrdili, da ste bili vedno na pravi poti svoje odločitve.

RIBI

Osebni svet je za vas zelo pomemben. Tokrat ga lahko brez najmanjšega oklevanja postavite na prvo mesto in boste srečni. Realizacijo prijetnih sanj vam preprečujejo sami predsodki.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.