Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 31. 03. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 31. 03. 2019

OVEN

Če boste spoznali, da imamo vsi nekaj, kar bi radi pozabili in kar skrivamo, boste lažje sprejeli nekatera dejstva, ki vas motijo. Preživite današnji dan neobremenjeni in sproščeni.

BIK

Potrebujete še kaj več kot lepe besede, zato vas bo težko kar tako prepričati. Seveda pa sprejemate dejstvo, da vsega ni potrebno kontrolirati in da timsko delo zahteva toleranco in potrpljenje.

DVOJČKA

Mogoče je včasih videti, da je drugim bolje kot vam, vendar boste ugotavljali, da ste lahko srečna oseba, ker imate tako zveste prijatelje. Tudi danes vas bodo presenetili in razveselili.

RAK

Preveč sprememb naenkrat vas vznemirja. Če boste počakali, se bo nekaj uredilo samo od sebe po naravni poti. Preveč spanja pomeni tudi skrivanje pred problemi!

LEV

Svoje sanje lahko dopolnite s čisto konkretno potezo. Mogoče boste koga presenetili, vendar nič za to. Sicer pa od vas vedno vsi pričakujejo zelo veliko.

DEVICA

Vplivni prijatelji so dobri za posel, vendar tega nikakor ne boste imeli v mislih, ko jih boste povabili v goste. Zelo prijetno druženje se vam obeta, veliko smeha in dobre volje.

TEHTNICA

Nova možnost se ponuja tam, kjer to sploh niste pričakovali. Sledite občutku, da boste pravi čas na pravem mestu. Malo zabave bo sprostilo vaše napete živce, zato si jo pošteno privoščite.

ŠKORPIJON

Privoščite si varen kotiček, dokler se burja ne poleže. Še prehitro bodo spoznali, da ste naredili napako, zato je najbolje, da ste tiho. Prepustite tokrat prvo vrsto drugim, tako v dobrem kot v slabem.

STRELEC

Nekdo bo bolj razumevajoč kot boste pričakovali. Vendar vam to ne bo nič več pomenilo, saj je bil zamujen pravi čas za tovrstno razpravo. Neverjetno sproščeni in zabavni boste.

KOZOROG

Nek projekt boste vzeli zelo resno, zato boste imeli zelo organizirane in intenzivne priprave. Rezultat bo seveda temu primeren. Lepo vzdušje vam bo še dolgo ostalo v spominu.

VODNAR

Naj vaša novica ostane skrivnost do zadnjega, če hočete pobrati vso smetano. Poskušajte svoje trenutne želje uskladiti z dejansko situacijo, to bo najbolj idealna kombinacija.

RIBI

Odgovor boste našli v sebi. Ne sprašujte za mnenje druge ljudi, še najmanj tiste, ki vam niso najbolj blizu. Mir v hiši je zelo pomemben, zato morate imeti jasen vpogled v dogajanja.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.