Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 1. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 1. APRIL 2019

OVEN

Ne začenjajte novega dela, dokler ne končate starega. Samo tako boste imeli nadzor in vpogled v to, kaj se dejansko dogaja. Ne utrujajte ljudi s svojimi idejami, posvetite se zelo konkretnim stvarem.

BIK

Resnične volje za delo bo danes mogoče premalo, čeprav se vam ponuja dobra finančna korist. Seveda veste samo vi zakaj je temu tako. Vse vam bo videti zabavno, celo delovne obveznosti.

DVOJČKA

Če želite resnično uspeti, morate nenehno razmišljati, kateri cilj ste si izbrali. Tekanje od enega projekta k drugemu, vam vzame energijo. Naredite prioriteto in strogo selekcijo.

RAK

S pristno prijaznostjo in osebnim šarmom lahko zelo hitro uredite tisto, kar vam že nekaj časa leži na duši kot moreča obveznost. Takoj vam bo odleglo, ko bo vse za vami.

LEV

Lotili se boste tistega, kar so drugi odrivali, vendar je nujno potrebno opraviti. Vsem bo jasno, da ste nezadovoljni, saj boste to pokazali z mimiko. Kljub temu ne boste kritični v besedah.

DEVICA

Preveč dela si boste naložili, sicer pa je to že tako ali tako vaša stalna praksa. Ne tarnajte kasneje, da ste za vse sami. Rešili se boste tudi nekega bremena iz preteklosti.

TEHTNICA

Preden se odločite, da želite večjo spremembo, si določite svoje meje tolerance. Nekdo vam bo zelo pripravljen prisluhniti, zato lahko malce izkoristite to zaupanje in naklonjenost.

ŠKORPIJON

Temeljitosti, vztrajnosti, spoštovanja rokov in tolerance vam resnično ne primanjkuje. Če želite doseči višji položaj, upoštevajte vsa pravila tudi v prihodnje.

STRELEC

Okupirani boste z neko zadevo, ki zahteva domišljijo. To vam bo v  veselje. Preveč discipline, ki jo trenutno zahtevate od ostalih, pa le lahko malce moti dobro in sproščeno sodelovanje.

KOZOROG

Če zadeva že toliko časa poteka nemoteno, tudi sedaj ni potrebno nič spreminjati ali posegati v delovanje. Vedite, da nihče nima namena, da vam zbija avtoriteto.

VODNAR

Nov dan tistim, ki se ustavljajo že na začetku, ne pomeni nič. Seveda to ne velja za vas, ampak za osebo, s katero boste v kontaktu. Težko se boste zadržali prevelike kritičnosti.

RIBI

Kar boste v tem času opravili stoodstotno, vas bo napolnilo z zadovoljstvom in ponosom. Mogoče bodo od vas pričakovali, da naredite tudi kaj takega, kar do sedaj še niste.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.