Domov / Zabavno / HOROSKOP – TOREK, 02. 04. 2019

HOROSKOP – TOREK, 02. 04. 2019

OVEN

Neka nova situacija vam lahko postavi vse na glavo in morali boste iskati nove rešitve. Naj vas to ne moti, sledite svoji intuiciji in presenečeni boste nad končnim rezultatom.

BIK

Še vedno vas bo skrbelo za finančno stanje, vendar trenutno ne morete narediti več kot ste do sedaj. Pomirite se, saj se bodo temne misli po tehtnem razmisleku razblinile.

DVOJČKA

S tem, ko se boste ukvarjali z drugimi, boste preusmerili pozornost od lastnih problemov. Po slišanem in videnem boste ugotavljali, da sami sploh niste v nobeni stiski.

RAK

Za sprostitev lahko naredite veliko konkretnega, tudi narava vas vabi vsak dan v svojo družbo. Ne zadržujte temnih misli v sebi, še manj pa jeze. Seveda vedno pomaga tudi pogovor.

LEV

Ugotovili boste tisto, kar so vam skušali prikriti. Sicer tudi to ne bo novica dneva, saj vam je občutek že pred časom narekoval večjo previdnost. Tudi v prihodnje se zanesite nanj.

DEVICA

Veliko novega se dogaja zadnje čase v vašem življenju in spraševali se boste, če ste še vedno v procesu večjih sprememb. Ne čakate, da vas najdejo nepripravljene, nekaj lahko spremenite tudi sami.

TEHTNICA

To obdobje vam prinaša poleg zapeljivega videza in lepe energije še veliko več. Podajte se na pot raziskovanja medsebojnih odnosov, zelo zanimivo bo!

ŠKORPIJON

Delo, delo in še enkrat delo. Okolica vam lahko očita, da se ne znate več pogovarjati o ničemer drugem. Spremenite svoj pogled, sprostite se in poglejte na življenje iz bolj prijetne plati.

STRELEC

Eden od družinskih članov vam bo povzročal skrbi. Ne razmišljajte o tem, kako lahko ukrepati. Enostavno naredite tisto, kar čutite, da morate storiti.

KOZOROG

Dobili boste zelo mamljivo ponudbo, vendar boste vseeno oklevali. Vaš račun se še vedno ne bo izšel. Pomislite, če tokrat le ne pričakujete preveč in sprejmite ponujeno.

VODNAR

Izmislili si boste nekaj zelo zanimivega, kar vam bo razbilo sicer miren dan. Vaša razmišljanja o spremembi na delovnem področju vas bodo miselno zelo zaposlila.

RIBI

Storili boste vse, da ohranite stanje nespremenjeno, saj vam to najbolj ustreza. Pogovor lahko težje steče, lahko pride tudi do kakšnega medsebojnega obtoževanja.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.