Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 6. APRIL 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 6. APRIL 2019

OVEN

Krizno obdobje se počasi umika, v ospredje prihaja čas sprostitve. V družbi vas bo nekaj motilo, vendar tega ne morete spremeniti, zato situacijo enostavno sprejmite. Prihaja nenadni denarni priliv.

BIK

Bolj morate poskrbeti za svoje zdravje. Pretekli napori se lahko odrazijo v slabšem počutju, česar ne smete nikakor zanemariti. Če je to potrebno, obiščite tudi zdravnika.

DVOJČKA

Družinska situacija bo od vas zahtevala maksimalno angažiranje. Po drugi strani pa bo vaša prisotnost potrebna tudi na drugih področjih. Vse boste zmogli, saj vas bo vodila prava motivacija.

RAK

Nekomu ali nečem se še vedno niste pripravljeni odpovedati in trmasto boste rinili z glavo skozi zid. Do sedaj ste že lahko ugotovili, da boste morali spremeniti svoj pristop!

LEV

Oseba, ki vas je pred kratkim razveselila, zelo intenzivno razmišlja o vas. Pripravlja vam že novo presenečenje. Nobene škode ne bo, če se boste za spremembo pustili razvajati.

DEVICA

Vašim željam in potrebam ne bo videti konca in kraja. Ker se vse vedno ustavi pri denarju, bo tudi v vašem primeru tako. Z nekim nakupom boste še posebej zadovoljni.

TEHTNICA

Skrb, ki ste jo imeli še pred dnevi, se bo unesla in bolj sproščeno boste preživljali čas. Nekdo bo še vedno pričakoval, da mu posvečate več pozornosti in zakaj ne bi tega tudi storili.

ŠKORPIJON

Upoštevati boste morali pravilo, ki so ga postavili drugi. V bistvu vam je to popolnoma razumljivo, čeprav vam ni najbolj prav. Vaš molk bo nekdo razumel kot privoljenje, bodite jasnejši.

STRELEC

Pozabite na pritiske okolice, saj vedno vsi hočejo nekaj od vas. Raje se posvetite svojemu načrtu. Le tako si boste ustvarili pogoje, da vam vse uspeva z manj stresa.

KOZOROG

Od vas je odvisno ali se boste odločili za lažjo možnost, ali imeli potrpljenje za tisto težjo. Vsekakor boste zelo aktivni v vsakem primeru. Večer bo še posebej prijeten.

VODNAR

Nečesa se lahko zelo veselite, zato vas bo vodila pozitivna motivacija tudi na ostalih področjih. Z nasmeškom boste ugotavljali, kako zelo ste privlačni za nasprotni spol.

RIBI

Nekdo bo poskušal pogrevati stare grehe, vendar tega ne boste pripravljeni poslušati in tako je tudi prav. Dan boste preživeli zelo aktivno in tudi družabno.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.