Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 07. 04. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 07. 04. 2019

OVEN

Nujno potrebujete nekaj več počitka. Na finančnem področju bodite previdnejši, zapravljanja se lahko vse prehitro navadite. Prav je, da si kaj privoščite, vendar naj to ostaja v mejah normale.

BIK

Veliko energije in pozornosti boste namenili partnerju, zato boste z odnosi tudi zadovoljni. Samski pripadniki tega znamenja boste preveč neučakani, saj vas bo zelo motilo, da ste brez ljubezni.

DVOJČKA

V tem času boste več zahtevali kot dajali. Nekaj časa lahko takšen sistem funkcionira, dolgo pa ne. Prav je, da se tega zavedate in obrnete vse skupaj v obratno smer.

RAK

Čas ni najprimernejši za pomembnejše odločitve, zato jih odložite na kasnejši čas. Prijatelj bo potreboval vašo pomoč. Prav bi bilo, da se poglobite v njegov problem in skušate pravilno svetovati.

LEV

S svojimi aktivnostmi boste v zaostanku, vendar vam to ne bo predstavljalo posebnega problema. Na čustvenem področju boste deležni velike pozornosti, kar vas bo spravljalo v dobro voljo.

DEVICA

Bodite bolj samostojni in samozavestni. Vaše želje bodo padle na plodna tla, če se le ne boste onemogočili sami. Nekdo nestrpno pričakuje vaš odziv, pokličite ga.

TEHTNICA

Na prihodnje dni se osredotočite z najbolj pozitivnimi mislimi. Še malce bo potrebno stisniti zobe in zdržati, potem pa vas čaka bistveno bolj sproščeno in prijetno obdobje.

ŠKORPIJON

Loteva se vas nestrpnost, saj imate občutek, da vas čaka v prihodnjih dneh vse preveč obveznosti. Skrbi vas, kako jim boste kos. Prav je, da se zazrete v pretekle dosežke in se zavedate, da je vse mogoče.

STRELEC

Vse se vam bo odvijalo po načrtu, da boste lahko zadovoljni. V družbi boste blesteli, vaše navdušenje bo nalezljivo. Končno se lahko sprostite in nekoliko izprežete.

KOZOROG

Držati boste morali obljubo, čeprav boste to storili neradi. Oseba, ki se vrti okoli vas, se vam bo zdela neresna in nevredna vaše pozornosti. To ji boste povedali direktno v obraz.

VODNAR

Energije vam ne bo primanjkovalo, škoda le, da vam lahko zmanjka potrpljenja. Pred vami je obetavna sprememba, zato ničesar ne izsiljujte. Bodite preudarni in mirno izpeljite vse do konca.

RIBI

Partner lahko izgubi nekaj zaupanja, ki ga goji do vas. To je posledica vašega vedenja. Preveč ste obrnjeni vase in namenjate mu premalo pozornosti. Točno veste, kaj morate spremeniti.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.