Domov / Lokalno / Remi v Grosupljem in Ivančni Gorici
Foto: NK Brinje Grosuplje

Remi v Grosupljem in Ivančni Gorici

Le z devetimi igralci so nogometaši Birnje Grosuplje končali dvoboj 19.kroga v 3.nogometni ligi center in osvojili točko. Dvoboj s Komendo se je končal z 2:2. Enak rezultat je bil tudi po koncu dvoboja v Ivančni Gorici, kjer so domači nogometaši gostili Savo iz Kranja. Naslednji dvoboj bo Ivančna Gorica odigrala na gostovanju v petek zvečer s Šenčurjem. Brinje Grosuplje pa bo v soboto gostovalo v Ljubljani pri nogometaših Svobode. Na lestvici ima vodilni Bled 7 točk prednosti pred drugouvrščeno Ivančno Gorico, Brinje Grosuplje je na 4.mestu, tri točke za Zagorjem.

Grosupeljski nogometaši so bili uspešni tudi v četrfinalu pokala Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. Po streljanju 11 metrovk so s 5:4 premagali Dob, ki igra v 2.nogometni ligi. Med 4 najboljša moštva v tem pokalnem tekmovanju sta se že uvrstila drugoligaš Radomlje in Zagorje, ki igra tako kot Brinje Grosuplje v 3.nogometni ligi center. Drugoligaš Bravo in Ivančna Gorica bosta dvoboj četrfinala pokala odigrala predvidoma 17.aprila.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.