Domov / Lokalno / Remi v Grosupljem in Ivančni Gorici
Foto: NK Brinje Grosuplje

Remi v Grosupljem in Ivančni Gorici

Le z devetimi igralci so nogometaši Birnje Grosuplje končali dvoboj 19.kroga v 3.nogometni ligi center in osvojili točko. Dvoboj s Komendo se je končal z 2:2. Enak rezultat je bil tudi po koncu dvoboja v Ivančni Gorici, kjer so domači nogometaši gostili Savo iz Kranja. Naslednji dvoboj bo Ivančna Gorica odigrala na gostovanju v petek zvečer s Šenčurjem. Brinje Grosuplje pa bo v soboto gostovalo v Ljubljani pri nogometaših Svobode. Na lestvici ima vodilni Bled 7 točk prednosti pred drugouvrščeno Ivančno Gorico, Brinje Grosuplje je na 4.mestu, tri točke za Zagorjem.

Grosupeljski nogometaši so bili uspešni tudi v četrfinalu pokala Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. Po streljanju 11 metrovk so s 5:4 premagali Dob, ki igra v 2.nogometni ligi. Med 4 najboljša moštva v tem pokalnem tekmovanju sta se že uvrstila drugoligaš Radomlje in Zagorje, ki igra tako kot Brinje Grosuplje v 3.nogometni ligi center. Drugoligaš Bravo in Ivančna Gorica bosta dvoboj četrfinala pokala odigrala predvidoma 17.aprila.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Širitev šole na Igu v zaključni fazi

Gradnja prizidka k OŠ Ig se počasi zaključuje. Potekajo zaključna gradbeno obrtniška dela: slikopleskarska, keramičarska …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.