Domov / Lokalno / HOROSKOP – TOREK, 09. 04. 2019

HOROSKOP – TOREK, 09. 04. 2019

OVEN

Želeli boste nadoknaditi tisto, za kar mislite, da ste zamudili. To se sploh ni zgodilo, preganja vas samo notranji občutek odgovornosti in dolžnosti. Sprostite energijo!

BIK

Posvetovali se boste s tistim, ki več ve od vas. Veliko vam je do tega, da se pravilno odločite, zato je tudi vaša odločitev dobra. Ne gre za nepremagljive težave, to boste ugotovili že pred koncem tedna.

DVOJČKA

Vse je odvisno od vašega odziva in reakcij, zato bodite pozorni. Ker se vam razpoloženje spreminja iz dneva v dan, se potrudite za večjo notranjo stabilnost.

RAK

V trenutku, ko vas bo pričel nekdo resnično zanimati, se boste umaknili in se pričeli obnašati popolnoma drugače. S tem boste nasprotno stran zelo zmedli.

LEV

Srečali se boste z osebo, ki ima podobne interese kot vi. Našli boste veliko skupnih točk in iz znanstva se lahko razvije lepo prijateljstvo. Znali boste brati tudi med vrsticami in izluščiti bistvo.

DEVICA

Brez razmišljanja boste povedali tisto, kar vam leži na duši. Pomanjkanje časa tokrat ne boste sprejeli kot izgovor za zamudo, hoteli boste zelo konkretno zagotovilo.

TEHTNICA

Nezaupljivi ste brez pravega razloga. Pazite, da ne boste povedali kaj preveč ostro, saj bi vam bilo kasneje zelo žal. Ne vztrajajte pri stališču, ki nikomur ne ustreza.

ŠKORPIJON

Pri dajanju obljub boste dvojno previdni, saj ne želite, da bi vas kdo kasneje postavil na laž. Naredili boste vse, kar se pričakuje od vas in še več od tega.

STRELEC

Imeli boste polne roke dela kot po navadi. Ker bo vaš adrenalin povišan, lahko mimogrede pade tudi kakšna neprimerna beseda. Pazljivo torej v komunikaciji.

KOZOROG

Prebudila se bo posesivna plat vaše narave, čeprav ta po navadi skoraj vedno spi. To bo presenetilo še vas same. Lahko, da bo vaše vedenje zato še toliko bolj opaženo.

VODNAR

Rutina vas ubija, želite si več dinamike in pestrosti. Nekdo se ne bo popolnoma izjasnil, kar vas bo jezilo, vendar trenutno ne morete storiti prav nič.

RIBI

Bolje je povedati, kot molčati. Vaš molk je lahko narobe razumljen, celo tako, da ste popolnoma nezainteresirani. Ker to ni res, raje spregovoriti o svojih pravih motivih in čustvih.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.