Domov / Zabavno / HOROSKOP – SREDA, 10. 04. 2019

HOROSKOP – SREDA, 10. 04. 2019

OVEN

Odločite se za najbolj preprosto rešitev, ki bo tudi najbolj učinkovita. Nadrejeni se bodo strinjali z vašo odločitvijo, vendar soglasje sploh ne bo potrebno.

BIK

Počasi se uresničuje tisto, za kar si prizadevate. Opravite končno z občutki, da ne naredite nič koristnega in da ste premalo učinkoviti. Vaša lastna kritika je absolutno previsoka.

DVOJČKA

Spontana odločitev se vam bo obrestovala. Mogoče boste res nekoliko preveč pompozni, vendar boste znali druge potegniti za seboj. Vaš optimizem bo zelo nalezljiv.

RAK

Smeh je vedno najboljši recept, ki učinkuje v pravi meri skoraj v vsaki situaciji. Z odličnim humorjem boste prebrodili situacijo, ki vas bo pravzaprav spravila v zadrego.

LEV

Vaša samozavest bo odvisna od reakcije nasprotne strani. Pričakujte preobrat, ne bo vse potekalo tako kot pričakujete. Pojavila se bodo nova vprašanja, kljub temu da že imate nekaj odgovorov.

DEVICA

Izogibali se boste sodelovanja z osebo, ki je ne poznate dovolj dobro. Ne ukvarjajte se z argumenti ali so vaši občutki pravilni ali ne in ali mogoče delate s tem krivico. Naredite tako, kot čutite, najbolje bo.

TEHTNICA

Nekdo vas bo prosil za uslugo in imel pri tem dolg predgovor. Kar strah vas bo, kaj ima povedati. Pošteno si boste oddahnili in nasmejali, ko se bo situacija razjasnila.

ŠKORPIJON

Skrb v povezavi z ljubljeno osebo vam ne bo dala spati. Pomagati boste hoteli na takšen ali drugačen način. Vaš cilj vam je dobro znan, razmislite, koliko je poti, ki vodijo do njega.

STRELEC

Svojo negotovost boste skrili s pretirano zgovornostjo. Ker nimate celotnega pregleda nad dogajanjem, raje počakajte do konkretnega razpleta dogodkov.

KOZOROG

V neki družbi bo v prihodnjih dneh zelo veselo in vi boste med glavnimi akterji dogajanja. Neverjetno sproščeni boste in zanimivi za okolico. To bi morali večkrat ponoviti.

VODNAR

Izredno ustvarjalni in prodorni boste v svojem delovanju. Nekdo vam že nekaj časa zavida vaš položaj in bi bil pripravljen veliko narediti, da ga doseže tudi sam. Bodite previdni.

RIBI

Nekdo od vas pričakuje, da mu boste naredili uslugo. Ne bodite preveč ustrežljivi, saj boste ugotavljali, da vse skupaj že diši na izkoriščanje. Postavite točne meje!

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.