Domov / Zabavno / HOROSKOP – ČETRTEK, 11. 04. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 11. 04. 2019

OVEN

Tokrat se splača vztrajati, ne ustavljajte se pred ovirami. Na koncu se bo pokazalo, da ste v veliki prednosti pred drugimi. Ne jemljite si morebitne kritike k srcu.

BIK

Pred vami bo dilema kako izpeljati neko družinsko srečanje. Težko boste uskladili zelo različne ljudi, ki bi jih želeli povabiti. Poskušajte najti kompromis in izberite dve ločeni zabavi.

DVOJČKA

Dobro bi bilo, da bi razrešili nesporazum, ki vam že dolgo časa jemlje duševni mir. Ni nujno, da bo vaše mnenje sprejeto, ampak to sploh ni pomembno. Važno je, da spravite vse skupaj iz sebe.

RAK

Na čustvenem področju vas čaka v prihodnje presenečenje, zaradi katerega boste zelo veseli. Končno se bo obrestovalo tisto, kar ste dobrega storili že pred časom.

LEV

Vaše delovanje bo polno nasprotij. Po eni strani vam bo tudi primanjkovalo časa, po drugi boste morali enostavno improvizirati, kar vam ne bo všeč, vendar drugače ne bo šlo.

DEVICA

Nekdo vam zavida in kaže lep obraz, za vašim hrbtom pa vas obrekuje. Ne namenjajte temu nobene pozornosti, ker se ne splača. Vsi, ki vas poznajo, poznajo tudi resnico.

TEHTNICA

Pomemben sestanek boste morali preložiti na kasnejši čas, kar sploh ne bo slabo. Nek dogodek, ki sledi, lahko situacijo nekoliko spremeni – v vašo korist.

ŠKORPIJON

S pričakovanji, ki jih gojite v ljubezni, boste mogoče morali še malce počakati. Večji poudarek namenite okoliščinam, v katerih se trenutno nahajate.

STRELEC

Na vso moč boste hrepeneli, da nadoknadite zamujeno priložnost. Prav nič ni zamujeno, kot menite, prav vsak dan predstavlja ponovno nov začetek.

KOZOROG

»Noč ima svojo moč«, o tem se boste lahko prepričali v prihodnjem obdobju. Nekdo vam bo tako vneto pihal na dušo, da si mogoče celo premislite, še posebej če ste sami.

VODNAR

Vse se bo odvijalo zelo spontano in vam v prid, zato boste dobre volje. Zadnji čas je že, da tudi vam zvezde zasijejo kar najbolj prijazno, pošteno ste si to zaslužili.

RIBI

Pomoč, ki so vam jo pripravljeni nuditi drugi, bo nesmiselno sprejeti. Kot vedno se boste tudi tokrat najbolj zanesli nase. In tako je tudi prav, saj vas to kali in naredi močnejše.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.