Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 12. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 12. APRIL 2019

OVEN

Pri denarju si boste oddahnili, saj kaže, da ste končno lažje zadihali. Dovolj pa ga tako ali tako ni nikoli! Izkoristite dan ali dva popolnoma po svoji izbiri, da se razbremenite stresa preteklih dni.

BIK

Bolj se morate poglobiti v vsakega posameznika, ga analizirati in oceniti. Tako se boste izognili zapletom v prihodnje. Upoštevajte tudi intuicijo, ne samo racionalno mnenje.

DVOJČKA

Obveznosti se bodo še kar kopičile, vendar vas to ne bo spravljalo v slabo voljo. Znali se boste dobro organizirati, odlično orožje pa bo tudi vaša velika zgovornost.

RAK

Če se boste neprestano ukvarjali s preteklostjo, lahko postanete celo zagrenjeni. Vzemite dogodke in ljudi takšne, kakršni pač so in prenehajte razmišljati o hipotezah.

LEV

V družbi boste zelo priljubljeni zaradi svoje zgovornosti in prijaznosti, kar pa ni vedno lahko storiti. Le tisti, ki vas dobro pozna, bo vedel, da se je za vašo podobo potrebno zelo potruditi.

DEVICA

Pridni in delovni boste, tako kot vi znate biti. Ne čakajte na pohvalo, ker je ne bo. Že to, da ne bo kritike, je veliko. Je pač že tako s trenutno situacijo. Nikakor vam ne bo nič vzelo volje.

TEHTNICA

V tem času vam bo uspelo rešiti pomemben problem, kar vas bo sprostilo. Ponovno boste lahko ugotavljali kdo je resnični prijatelj in na koga se lahko vedno zanesete.

ŠKORPIJON

Če boste znali ujeti svoj ritem in notranjo harmonijo, vas tudi za počutje in zdravje ne bo več skrbelo. Čim več prostega časa preživite v naravi in v prijetni družbi.

STRELEC

Načrtovali boste krajše počitnice in imeli veliko idej kam iti. Vsi se ne boste strinjali med seboj, interesi se bodo križali. Dovolj časa še imate, da najdete še kakšno drugo varianto.

KOZOROG

Dobre temelje ste si pripravili, sedaj morate samo še graditi na tej osnovi. Počasi se zelo daleč pride, zato nikar ne hitite, ker to sploh ni potrebno.

VODNAR

Partner se bo skušal pogovoriti z vami, vendar ne boste čutiti pripravljenosti, da razgalite svojo dušo. Uspeli boste ohraniti enakopraven odnos, vsemu navkljub.

RIBI

Ne izgubljajte časa z željo, da bi povrnili simbolične dolgove tistim, ki mislijo, koliko so naredili za vas. Gre za avtomatizem izmenjave energij, zato se ne čutite dolžne.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.