Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 13. APRIL 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 13. APRIL 2019

OVEN

Preveč energije trošite v prazno. To je zadnje čase postalo že kar praksa. Na delovnem področju se svetuje previdnost, težiti morate k večji delovni vnemi in strpnosti.

BIK

Več diplomacije ne bi škodovalo. V nasprotnem primeru lahko pride do večjih trenj. Ne podcenjujte osebe, ki je pred kratkim vstopila v vaše življenje. Ni tako, kot je bilo videti na prvi trenutek.

DVOJČKA

Pazite, da se ne navežete na človeka, ki ni vreden vaše pozornosti. Če dobro razmislite, boste ugotovili, da vam samo jemlje, vi pa ostajate praznih rok. Izmenjava energij mora biti drugačna, mora krožiti.

RAK

Ukvarjali se boste s tistim, kar vas veseli, vseeno pa je nujno, da uredite tudi ostale obveznosti pravočasno. Neko doživetje iz preteklosti vam ne bo dalo miru, pripravljeni boste raziskovati.

LEV

Vsakdanji pogovori vas bodo dolgočasili, novih znanstev se boste izogibali. Na trenutke ne boste vedeli kaj bi sploh počeli. Namesto, da bi vi obvladovali dogodke bo obratno, ti vam bodo krojili dan.

DEVICA

Dajte partnerju tisto, kar tudi vi pričakujete od njega. Pustite mu malce več svobode in ga ne utesnjujte s svojo pozornostjo. Za ljubosumnost tokrat nimate nobenih razlogov.

TEHTNICA

Nepričakovane okoliščine vas bodo iztirile. Eden od problemov, ki vas je pestil v preteklosti, se bo razrešil in to bo zelo dobrodošlo. Tudi v novih okoliščinah se boste znašli, ne skrbite.

ŠKORPIJON

Spoznali boste vrsto novih ljudi, eden se vam bo še posebej vtisnil v spomin in vam ne bo dal miru. Kaj bo sledilo iz tega je v veliki meri odvisno od vas. Zdaj je čas za dajanje pobud, zato ne čakajte.

STRELEC

V dobro voljo vas bo spravilo nepričakovano povabilo in veselili se boste srečanja. Kriza iz preteklosti je res še samo preteklost in spraševali se boste, zakaj ste se sploh toliko obremenjevali.

KOZOROG

Pretirano resni in zamišljeni boste, zato bo nekdo zaskrbljen zaradi vas. Nedavno ste imeli priložnost navezati nove stike in to niste storili. Tokrat se priložnost ponuja znova. Ne naredite iste napake.

VODNAR

Potrpežljivost je mati modrosti in tokrat boste morali delovati resnično modro in odgovorno. Vsaka napaka se lahko maščuje. Okoliščinam se je potrebno maksimalno prilagajati.

RIBI

Vsakomur boste znali povedati direktno vse v obraz. S tem ni nič narobe, pazite le na ton, v katerem boste govorili. Ne nakopljite si zamer po nepotrebnem. Bodite bolj diplomatski.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.