Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 14. 04. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 14. 04. 2019

OVEN

Vaši prijatelji točno vedo, da se lahko oprejo na vas kadar so v stiski, saj ste velikodušni in imate visok socialni čut. Še posebej pride to do izraza kadar se komu godi krivica. Ta vaša značajska poteza je res lepa.

BIK

Ni potrebe, da se postavite v obrambno držo in da kritiko razumete kot napad. V bistvu je problem v tem, da vam drugi ne morejo slediti. Svoj tempo morate prilagoditi z njihovim.

DVOJČKA

Razpolagate z ogromno energije in volje, vendar vam na trenutke primanjkuje premišljenosti in dobre organiziranosti. Skušajte dodati še slednje in ste na odlični poti k zmagi.

RAK

Tokrat spremenite taktiko, več govorite in manj poslušajte. Nad spremembo boste navdušeni. Naj to postane vaša stalnica v življenju. Znali boste tudi odlično motivirati svojo okolico.

LEV

Z vami ni nikomur nikoli dolgočasno. Vaš topel temperament, pristna prijaznost in prijateljski odnosi so odlična kombinacija za trajna prijateljstva. Teh svojih karakternih lastnosti bi se lahko bolj zavedali.

DEVICA

Energije vam ne bo primanjkovalo. Zaradi svoje pridnosti ste že velikokrat dobili kakšno bitko in tudi tokrat bo tako. Delujte razumsko, čustva naj ostanejo v ozadju.

TEHTNICA

Krasi vas velik čut za diplomacijo in vedno najdete lepo besedo za vsakogar. Če ste v konfliktnih situacijah težko funkcionirate. Vendar zaradi želje po ubranih odnosih ne popuščajte preveč.

ŠKORPIJON

Ker se odzivate zelo spontano, vas okolica vidi kot osebo, ki ji je vse dosegljivo. Žal tega sami ne občutite, prav obratno, velikokrat imate občutek, da ste nemočna žrtev v kolesju dogodkov.

STRELEC

Poti, ki ste jo planirali, se lahko samo veselite. Informacije, ki jih trenutno dobivate, vam naj ne vzamejo veselja in vam naj ne povzročajo skrbi. Vse bo potekalo v najlepšem redu.

KOZOROG

Mikalo vas bo, da bi obrnili čas nazaj, se vrnili v preteklost in popravili tisto, kar je bilo narobe. Priložnosti za popravni izpit se bodo še pokazale, zato ni potrebno misliti, da je vse izgubljeno.

VODNAR

Življenjski ritem se vam je popolnoma obrnil na glavo. Če ste prej tarnali, da ste preobremenjeni, boste sedaj razmišljali, da si ponovno želite spremembe. Vsekakor ne boste nikoli ljubitelj rutine.

RIBI

Ničesar ne boste pripravljeni dokazovati drugim, važno vam bo, da se dokažete sami sebi. To je edina prava pot, saj se tako usklajujete s svojimi lastnimi potrebami in željami. Le tako naprej!

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.