Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 15. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 15. APRIL 2019

OVEN

Pripravite se na to, da boste v stiku z ljudmi, ki ne bodo ravno najboljše volje. Pričakujete lahko zamude in zastoje, kar vas lahko spravi še dodatno ob živce. Pripravite se, da ne bo šlo vse gladko.

BIK

Dela vam ne bo manjkalo, pričakujete lahko še dodatne obveznosti ali celo ponudbo za honorarno delo. Vaša sposobnost govora je tokrat izjemno visoka, zato izkoristite tudi to prednost pred drugimi.

DVOJČKA

Vaš zaslužek bo višji, vendar bodo višji tudi izdatki. Imeli boste občutek, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega se ne morete izviti. Prezaposlenost vas lahko začasno odtuji od najdražjih.

RAK

Ne dovolite si, da vas en sam neuspeh potre, da vidite samo črno. Situacija se bo zelo hitro obrnila v popolnoma drugo smer. Pred vami je izredno zanimivo in ugodno obdobje.

LEV

V poslovnem smislu boste najlažje delovali, če boste nekoliko ležerni, z nasmehom na ustnicah. Izogibajte se konfliktnih situacij z avtoritativnimi osebami.

DEVICA

Kontrolo, ki jo vedno želite vzpostaviti, boste tokrat težje obdržali. Vedite, da vam je lahko marsikaj kar menijo drugi, nejasno ali premalo dorečeno.

TEHTNICA

Dovolite sanjam in vizijam, da vas poneseta v višine. Tokrat bosta vaši kreativnost in domišljija glavno orožje za dosego še boljših poslovnih rezultatov. Odlično za vas!

ŠKORPIJON

Vsakodnevna rutinska opravila vas bodo izčrpavala, želeli si boste novosti in sprememb. Pri problemih, na katere boste naleteli, boste napredovali, saj boste našli originalne rešitve.

STRELEC

Ne glede na to, koliko boste naredili, boste imeli občutek, da je to premalo in preslabo. Vaš izredno kritičen odnos do vsega je lahko počasi že moteč, saj tako sami sebi jemljete energijo.

KOZOROG

Ključno za vaše ravnanje bo, da se boste znali prilagoditi v vsakem trenutku. Vaša velika zgovornost in neobičajni pristopi vas bodo naredili zelo zanimive za okolico.

VODNAR

Intuicija je lahko vaše najboljše orožje. Če boste znali zaupati svojemu notranjemu glasu, se vam bo vse odvijalo kot po maslu. Občutki vas vodijo odlično, zato prenehajte dvomiti.

RIBI

Težave v dogovarjanju, ki ste jih imeli zadnje dni, stopajo v ozadje. Nekdo vam bo pomagal, da vam bo marsikaj postalo jasno brez temeljitega razmisleka in analize.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.