Domov / Lokalno / HOROSKOP – TOREK, 16. 04. 2019

HOROSKOP – TOREK, 16. 04. 2019

OVEN

Izogibajte se ljudi in krajev, ki neugodno vplivajo na vas. Imate vse možnosti, da dobite tiste stvari, ki jih sploh ne potrebujete in si jih vseeno močno želite.

BIK

Pustolovski duh v kombinaciji  nenavadnim navdihom bo povzročil, da bo vaša domišljija kar podivjala. Izkoristite to za užitke vseh vrst, vendar vseeno skušajte ohraniti kontrolo.

DVOJČKA

Čutili boste močno potrebo, da nekaj v svojem življenju pošteno spremenite. Če potrebujete prostor in čas zase, se pogovorite s partnerjem.

RAK

Imeli boste veliko obveznosti, zaradi katerih se boste počutili kar nekako pomembne, resne in odgovorne. Vedite, da je od vašega mnenja veliko odvisno.

LEV

Te dni ste zelo kreativni in ustvarjalni, zato vas je težko uloviti. Prijatelji se utegnejo pritoževati, da si že dolgo niste vzeli čas zanje. Žal bodo tokrat na drugem mestu.

DEVICA

To, da se z vami nekaj dogaja, je dejstvo. V zadovoljstvo vseh se boste zelo angažirali. Oseba, ki vam je draga, bo želela biti v rednih stikih z vami.

TEHTNICA

Pred vami je toliko vsega, da se boste morali dobro organizirati. A tudi če pozabite na kakšno malenkost, ne bo nič narobe. Vse boste znali obrniti sebi v prid.

ŠKORPIJON

Brezmejni šarm, ki ga boste izžarevali, vam bo omogočil, da si boste dovolili nekaj ekstravagance v ljubezenskem odnosu. Nekdo bo razgrel strasti.

STRELEC

Razpeti boste na več strani in težko boste zadovoljili vse, pa če se še tako trudite. Izhajajte iz svojih osnovnih želja, tako boste zadovoljni vsaj vi.

KOZOROG

Ljudem, ki vas ne poznajo dobro, se nikar ne trudite pojasnjevati, kaj vas muči. V miru se posvetite poslu, prinesel vam bo tako želeno napredovanje.

VODNAR

Tisti, ki ga gledate iz varne razdalje, se vam lahko nevarno približa. Ostanite na videz nezainteresirani. Šele tako bo postala igra zanimiva, bi pa še bolj aktualni.

RIBI

Zaradi lepšega vremena, pa tudi česa drugega, vašemu dobremu razpoloženju kar ne bo konca in kraja. Pazite, da ne bodo besede hitrejše od pameti.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.