Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 18. 04. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 18. 04. 2019

OVEN

Tisto, kar se vam je odprlo po eni strani, lahko sedaj predstavlja po drugi nov problem. Videti bo, kot da nikoli niste zadovoljni, vendar to nikakor ni res. Tudi na te okoliščine se boste navadili.

BIK

Ni potrebo, da imate blokade, ko razmišljate o spremenjenih in novih pristopih. Res je, da se za spremembe ne odločate v trenutku, vendar je sedaj že zadnji čas, da jih storite.

DVOJČKA

Situacija vas bo priklenila na sedanjost, zato ne izgubljajte časa z razmišljanjem. Pošteno boste morali pljuniti v roke, da boste delo opravili pravočasno.

RAK

V tem času bodo pomembne tudi majhne stvari. Če malce razmislite, boste ugotovili, da je vse prijetno stkano prav iz teh čarobnih trenutkov. Romantike ne bo primanjkovalo.

LEV

Ne vznemirjajte se, saj ne morete odgovarjati za vse, kar se dogaja. Tokrat bi odgovornost prevzeli po neumnosti, zato se ne izpostavljajte po nepotrebnem. Niste sami v tem kolesju.

DEVICA

Neka oseba se bo odkrila v popolnoma novi preobleki. Razmišljali boste, kako ste lahko spregledali vse, kar se je dogajalo v zvezi z njo. Vendar bo ta noviteta prijetna.

TEHTNICA

Ko boste menili, da ste se že dogovorili, se bodo okoliščine postavile na glavo. Naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj ne bo nič dokončno. Vse možnosti so še vedno na voljo.

ŠKORPIJON

Ob misli, da drugi ne odobravajo vaših dejanj in jih še celo kritizirajo, vas bo kar stiskalo v želodcu. O tem, kar vas muči že nekaj časa, preprosto ne boste mogli biti več tiho.

STRELEC

Urejali boste uradno zadevo, ki vam je v preteklosti povzročila kar nekaj neprijetnih trenutkov. Sprva bo videti, da se ne bo nič rešilo vam v prid. Bodite vztrajni, saj bo na koncu zmaga vaša.

KOZOROG

Bodite tokrat pozorni kot poslušalec, saj lahko izveste veliko koristnega. Zaključki so lahko zaradi tega precej drugačni od vašega prvotnega stališča.

VODNAR

Sitnostim kar ne bo videti konca in kraja. Tisto, kar morate storiti ne odlagajte, da bo čim prej za vami. Glede ostalega pa si vzemite čas in dobro razmislite, če je smiselno, da še vztrajate pri svojem.

RIBI

Ne postavljajte si nerealnih ciljev, ker jih ne boste mogli doseči. Takšne pretirane želje prinašajo samo grenkobo in razočaranje. Posezite po tistem, kar je na dosegu.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.