Domov / Lokalno / HOROSKOP – SREDA, 17. 04. 2019

HOROSKOP – SREDA, 17. 04. 2019

OVEN

Neko prijateljstvo lahko v tem obdobju preraste v veliko več. To boste ugotovili popolnoma spontano v določenem trenutku. Ne oklevajte, predajte se trenutkom sreče in ljubezni.

BIK

Vaša sposobnost dogovarjanja in doseganja lastnih ciljev bo zelo visoka. Imeli boste občutek, da lahko z okolico z lahkoto tudi manipulirate. Sicer to ne bo cilj, bo pa zabavno.

DVOJČKA

Dogodki na čustvenem področju v tem dnevu ne bodo šli v želeno smer. Nekaj ali nekdo vam lahko povzroči dvome, celo občutja ljubosumja.

RAK

Nekdo se vam bo skušaj približati in to lahko stori na zelo nenavaden način. Mogoče se bo to zdelo celo neprimerno ali neokusno. Pristopi in ljudje so različni, ne obremenjujte se s tem.

LEV

Vaš nastop in videz bosta naravnost odlična, vendar bo to samo zunanja slika vaše osebnosti. V svoji notranjosti boste občutili veliko razdvojenost, mogoče celo dvome o pravilnosti svojega početja.

DEVICA

Hoteli boste veliko, pa še to vam ne bo dovolj. Čas je, da se malce ustavite, kajti v tem obdobju ne boste mogli iti z glavo skozi zid. Uporabite bolj diplomatske pristope, veliko bolje bi bilo.

TEHTNICA

Pridni in delovni boste, imeli pa boste občutek, da vaših prizadevanj ostali ne opazijo dovolj. To vas lahko spravi celo v obup, saj boste menili, da vse skupaj ni nič vredno.

ŠKORPIJON

Če boste hoteli obnoviti svojo ljubezensko zvezo se nikar v prihodnosti ne ravnajte po starem. Vaši pristopi morajo biti tokrat drugačni, izvirni in popolnoma novi. Le to je pot do uspeha.

STRELEC

Če želite v tem času koga spoznati na novo, imate nadpovprečne možnosti, da se to zgodi. Poskrbite, da se boste dovolj gibali med ljudmi in verjemite, zgodilo se bo, ko boste najmanj pričakovali.

KOZOROG

Tisto, kar vam je dolgo predstavljalo neznanko, je lahko tokrat v trenutku popolnoma jasno. V ljubezenskem odnosu bo najvažnejša primerna komunikacija. Pazite, da se ne odtujite.

VODNAR

Večjo pozornost boste namenjali svoji zunanjosti. V tem obdobju lahko shujšate z manj truda. Če vas kilogrami motijo, imate sedaj odlično priložnost, da se jih znebite.

RIBI

Ljudje, ki jih boste spoznali na novo v tem obdobju, so lahko v prihodnje zelo koristni v smislu poslovnega sodelovanja. Sogovornike boste znali animirati, motivirani pa boste tudi sami.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.