Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 19. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 19. APRIL 2019

OVEN

Izkazalo se bo, da vse skupaj ni bilo tako kritično, kot ste mislili sprva. Neko izkušnjo ste pridobili, kar tudi ni slabo, čeprav je bila tokrat šolnina kar precej draga.

BIK

Zdravstveno boste pri močeh, zato ne počivajte in kujte železo dokler je vroče. Ne dvomite v svojo odločitev, ker je bila pravilna, čeprav vas  vsi ne podpirajo.

DVOJČEK

Bodite bolj samostojni in samozavesti. Vaše želje bodo padle na plodna tla, če se le ne boste onemogočili sami. Nekdo nestrpno pričakuje vaš odziv, pokličite ga.

RAK

Loteva se vas nestrpnost, saj imate občutek, da vas čaka v prihodnjih dneh vse preveč obveznosti. Skrbi vas, kako jim boste kos. Prav je, da se zazrete v pretekle dosežke in se zavedate, da je vse mogoče.

LEV

Vsekakor ste že sami ugotovili, da morate delati manj in počivati več. Izogibajte se stresnim situacijam in ljudem, ki vam pobirajo energijo ter varčujte s svojimi močmi.

DEVICA

Nekaj časa bo vaš notranji mir skaljen, zato je prav, da se vzamete v roke in določite svoje ravnanje v prihodnje. Za določene ljudi nikakor ne boste pripravljeni zapravljati časa, še manj denarja.

TEHTNICA

Vaš cilj pri varčevanju je vreden odpovedovanja, ki ga trenutno težko prenašate. Vedite, da bo nagrada na koncu zelo sladka in resnično zaslužena. Izplačalo se bo.

ŠKORPIJON

Nujno je, da se z nekom povežete. Le tako bo vaše poslovno sodelovanje uspešno in bo tudi obrodilo sadove. S partnerjem se bosta prepirala zaradi različnih pogledov na življenje. Brez potrebe.

STRELEC

Pri delu vas bo najprej zanimalo koliko boste zaslužili. Mudilo se vam bo, zato lahko spregledate pomembno malenkost, ki vam bo pokazala pravo pot vnaprej.

KOZOROG

Energije ne bo primanjkovalo, škoda le, da lahko zmanjka potrpljenja. Pred vami je obetavna sprememba, zato ničesar ne izsiljujte. Bodite preudarni in mirno izpeljite vse do konca.

VODNAR

Čustveno in ustvarjalno obdobje je pred vami. Od silne energije in elana boste kar poletavali in blesteli v svoji vlogi. Skrivoma vam bodo misli uhajale daleč, daleč stran. Ujemite pravi ritem pravi čas.

RIBI

Radi bi ušli tegobam in problemom, pa ne najdete primernega načina. Oseba v vaši bližini nestrpno pričakuje vaš klic. Prav bi bilo, da se končno prenehate kujati in obnovite stike.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.