Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 20. APRIL 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 20. APRIL 2019

OVEN

V družinskem krogu od vas pričakujejo, da jim pojasnite spremembe, ki jih opažajo pri vas. Temu se boste kratkoročno še uspeli izogniti, vendar boste na koncu morali z besedo na dan.

BIK

Od srca se boste nasmejali zanimivi domislici, a hitro boste uvideli, da ne prinaša nič dobro. Nekdo se hoče poigrati z vami in vas peljati žejne preko vode. Ne bo mu uspelo!

DVOJČKA

Pri tem ko se boste ukvarjali z nepomembnimi stvarmi, boste naleteli na podatke, ki vam bodo kmalu izredno koristili. Toda nikar tega ne obešajte na veliki zvon, da se vam vse skupaj ne izmuzne.

RAK

Znašli se boste v čustveni dilemi. Partner trenutno potrebuje spodbudo, zato se ne obotavljajte predolgo. Naredite tisto, kar se pričakuje od vas.

LEV

Bolj kot skušate biti razumevajoči, bolj lahko to partner izkorišča, zato se lahko počutite skrajno nelagodno. Priložnosti, da spregovorite o svojih čustvih, boste imeli v prihodnjih dneh kar nekaj.

DEVICA

Dobro razmislite kaj vse pričakujete od svoje poslovne prihodnosti. Dobili boste ponudbo, ki vam bo zbujale pomisleke in dvome, zato se ne odločajte kar tako.

TEHTNICA

Če se samo malo ozrete nazaj, boste kaj hitro našli odgovor na vprašanje, ki vas trenutno muči. Vse se bo uredilo natanko tako, kot ste predvidevali, zato se ne obirajte.

ŠKORPIJON

Prijatelj bo ravnal vse prej kot prijateljsko, kar utegne pustiti neugodne posledice. Partner bo prišel na dan z zanimivim predlogom, vendar ne boste pri volji, da ga upoštevate.

STRELEC

Ne ženite si k srcu vsake malenkosti, saj ste lahko tako neprestano pod stresom. Končno si vzemite čas zase in odgovorite osebi, ki vas je že pred časom povabila na srečanje.

KOZOROG

Ne pretiravajte pri nobeni stvari, saj morate imeti pri vsem pravo mero. Očitek, da ste se v zadnjem času zelo spremenili, vas bo presenetil, vendar je upravičen.

VODNAR

Presenečenje, ki ga boste doživeli v kratkem, bo zelo prijetno. Nekdo se bo samo muzal in vas opazoval. Hitro si boste pridobili naklonjenost tudi tam, kjer ste mislili, da to ni mogoče.

RIBI

Izkoristili boste svojo domišljijo in brez strahu, da bi vas kdo narobe razumel, odkrito in spontano nastopili. Uspeh bo nad povprečjem in upravičeno boste lahko ponosni nase.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.